Έξαλλη η Alyssa Milano με την κατάσταση στην Καλιφόρνια, λόγω κορονοϊού: «Γιατί ο κόσμος δεν μένει σπίτι;»

Σε καραντίνα στην Καλιφόρνια βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την οικογένειά της η γνωστή ηθοποιός Alyssa Milano. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Charmed» (Οι Μάγισσες) ανέβασε ένα video στο Instagram για την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες στην αμερική, λόγω κορονοϊού και έκανε έκκληση στον κόσμο να μείνει σπίτι. Η ίδια μάλιστα φαίνεται να είναι έξαλλοι με όλους όσους κάνουν  άσκοπες μετακινήσεις, αδιαφορώντας για τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών.

«Γεια σας. Εγώ είμαι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βάφομαι εδώ και 10 μέρες. Και η ερώτησή μου είναι. Γιατί ο κόσμος βγαίνει έξω και δεν μένει σπίτι του; Δεν έχει να κάνει με εσένα. Η υγεία αυτήν τη στιγμή είναι μια ομαδική διαδικασία. Όλοι πρέπει να λάβουμε δράση. Όλοι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει από το μέρος μας και να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον υγιή», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Η ίδια ανέφερε όλα τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες που πρέπει να τηρούμε για να προστατευτούμε από τον Covid 19. Και συμπλήρωσε: «Σε παρακαλώ δεν έχει να κάνει μόνο με εσένα, αλλά με όλα τα πρόσωπα που αγαπάς και όλον τον κόσμο, γι’ αυτό σε παρακαλώ μείνε μέσα».

 

Read More

And More