Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με όλα όσα γράφουν για τον χωρισμό της! [pic-vid]

Τι τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες που ήθελαν την Ελένη Χατζίδου να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη. Τα δημοσιεύματα μίλαγαν για οριστικό χωρισμό μεταξύ του ζευγαριού, αφού όλες οι κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram, έχουν διαγραφεί. Στο χθεσινό μεγάλο πάρτι του περιοδικού OK!, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε:

“Δεν επιβεβαίωσα τίποτα, κάνετε λάθος. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση σε κανένα περιοδικό, σε κανένα δημοσιογράφο και δεν θα κάνω ούτε τώρα. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο καταλαβαίνετε. Μερικοί ξέρουν περισσότερα και από αυτά που ξέρω η ίδια”.

Πριν λίγες ώρες, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram story της, με παραλήπτη τους δημοσιογράφους που γράφουν ότι η ίδια τους μίλησε για το γεγονός.

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: Έκπληκτη (απορώ γιατί, θα έπρεπε να έχω συνηθίσει) διάβασα σε blogs ότι έδωσα αποκλειστική συνέντευξη λέγοντας για ποιους λόγους χώρισα και τι συνέβη με την σχέση μου! Δεν έχω συνομιλήσει ποτέ με κανέναν δημοσιογράφο, μάλιστα αποφεύγω εδώ και πολλές μέρες να σηκώσω το τηλέφωνό μου ακόμα και σε φίλους δημοσιογράφους, ούτε έδωσα πουθενά καμία αποκλειστική συνέντευξη, ούτε θα το πουλούσα ποτέ τόσο προσωπικό θέμα σε καμιά φυλλάδα και σε κανένα blog! Παρακαλώ πολύ να είστε πιο προσεκτικοί στο τι “πασάρετε” στον κόσμο σαν αποκλειστικότητα για μερικά clicks παραπάνω! Όλα έχουν ένα όριο…! Βγάλτε ό,τι συμπέρασμα θέλετε, δημιουργήστε όσες εντυπώσεις θέλετε αλλά μη βάζετε στο δικό μου στόμα λόγια που δεν έχω πει! Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να απαντήσω σε δημοσιεύματα! Αυτή την στιγμή όμως έχω θιχτεί πάρα πολύ! Να είστε πιο προσεκτικοί!”

Δείτε όλα όσα είπε στις κάμερες: