Έξαλλη η Φωτεινή Ψυχίδου με την απόφαση να μπουν κάμερες στις σχολικές αίθουσες!

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις που εκφράζονται για την τοποθέτηση καμερών μέσα στις σχολικές αίθουσες για την μετάδοση των μαθημάτων σε μαθητές που δεν μπορούν να βρεθούν στο σχολείο για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, λόγω του κορονοϊού. Εκπαιδευτικοί και γονείς εκφράζουν  δημόσια την αντίθεσή τους στην τροπολογία που ψηφίστηκε και από πολλούς θεωρείται πως παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα ανήλικων μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ανάμεσά τους φυσικά είναι και η Φωτεινή Ψυχίδου, δημοσιογράφος και μανούλα δυο παιδιών που έγινε έξαλλη με την απόφαση αυτή της κυβέρνησης.

«Κάμερες μέσα στις σχολικές αίθουσες… Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει “η μπήχη”; Δεν έχει πάτο το βαρέλι! Ντροπή σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook της η Φωτεινή Ψυχίδου με τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων να παίρνουν «φωτιά».

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως το εν λόγω θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ελλάδας να κατέρχεται αύριο, Τετάρτη, σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως η τροπολογία για τις κάμερες παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών.

Read More

And More