Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη με τη διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου στο instagram – «Ντροπή»

Πολλά είναι τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου για μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram. 

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Αθηνά Οικονομάκου έδειχνε το σώμα της από τη μέση και κάτω και πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι δε θα έπρεπε μια γυναίκα που είναι μητέρα δυο παιδιών να δημοσιεύει τέτοιου είδους φωτογραφίες. Το θέμα αυτό σχολιάστηκε και στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes” με τη Μαριάντα Πιερίδη να μη μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.

«Ντροπή. Πραγματικά. Με ποιο δικαίωμα μπαίνεις και γράφεις τόσο αρνητικά σχόλια και μπλέκεις και το ότι είναι μαμά. Ντροπή σε όποιον κι αν το γράφει. Δηλαδή τι; Τι ανέβασε η γυναίκα; Ειδικά όταν γίνεσαι μαμά έχεις την ανάγκη να αισθανθείς και όμορφη και σέξι και όλα.

Δεν έχει σημασία αν είσαι μαμά ή όχι. Ο κόσμος που κάθεται και γράφει όλα αυτά, δεν έχει ζωή; Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει κρατήσει μια πάρα πολύ ωραία στάση ζωής» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Τότε ο Τριαντάφυλλος είπε πως υπάρχει κόσμος που περνά δύσκολα και πολλές φορές ξεσπά έτσι με την τραγουδίστρια να απαντά, «Όταν περνάς δύσκολα, δε μπαίνεις στη διαδικασία να κράζεις… Περνάς δύσκολα και μπαίνεις στην φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου να γράψεις αυτά;»

Read More

And More