Έξαλλη η Νένα Χρονοπούλου με όσους δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό!

«Μένουμε σπίτι» είναι πια το σύνθημα όλων με βάση και τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης για την  προστασία από τον κορονοϊό, ωστόσο, υπάρχει ακόμη κόσμος που τα αψηφά, ξεσπώντας θύελλα αντιδράσεων. Η Νένα Χρονοπούλου, μάλιστα, με μια μακροσκελή ανάρτησή της μίλησε με αιχμηρά λόγια για όσους δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας.

«Όταν λέμε μένουμε σπίτι εννοούμε πως δεν πάμε για καφέ, ούτε στην κολλητή μας, δεν πάμε για τζόκινγκ, διότι πολύ απλά ανοίγουν τα πνευμόνια και μπαίνει ο ιός θριαμβευτικά μέσα τους εάν υπάρχουν σταγονίδια στην ατμόσφαιρα από κάποιον που νοσεί ή είναι φορέας και έχει περάσει πριν από εκεί που περνάμε εμείς, δεν πάμε όλοι μαζί βόλτα περατζάδα γιατί είναι πολλοί σαν εμάς που θέλουν να πάρουν τον αέρα τους και τα κρούσματα κάθε μέρα αυξάνονται υπερβολικά.

Όταν λέμε μένουμε σπίτι εννοούμε πως βγαίνουμε βόλτα μέχρι την αυλή ή το μπαλκόνι ή για να πετάξουμε τα σκουπίδια…

Δεν πάμε να κάνουμε shopping therapy τώρα που δεν έχει κόσμο και είναι ευκαιρία να μη μας καθυστερεί η ουρά στο ταμείο, δεν πάμε να κάνουμε μανικιούρ στη ζούλα στο σπίτι της τεχνίτριας από το οποίο μπορεί να έχουν περάσει άλλες σαράντα πριν από εμάς και να μας στείλουν για φράουλες όλους…

Δεν φωνάζουμε τη φίλη μας να μας περάσει “ρίζα” γιατί δεν ξέρουμε πότε και ποιους έχει συναντήσει, όσο για τους “ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ” ο Θεός να βάλει το χέρι του και να φωτιστούν οι επιστήμονες να μη χαθεί τόσος κόσμος από ένα λάθος που “ξέφυγε” και δεν έχει μαζεμό.

Ο Θεός δεν τιμωρεί, ίσα – ίσα που αγκαλιάζει τα παιδιά του και μην ξεχνάτε πως ασθενής και οδοιπόρος αμαρτίαν ουκ έχει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More