Έξαλλη η Τέτα Καμπουρέλη στο TLIFE: “Δεν ανοίγουν τα καταστήματα περιποίησης νυχιών και προωθούν το μαύρο χρήμα”

Είναι επίσημο πως από Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου πρόκειται να ανοίξουν μετά από ενάμισι μήνα σχεδόν τα κομμωτήρια. Ωστόσο, σε δηλώσεις του στο Live News, ο Άδωνης Γεωργιάδης επισήμανε πως τα κομμωτήρια θα λειτουργούν μόνο για κόμμωση και όχι για νύχια και πως τα καταστήματα περιποίησης νυχιών δεν θα ανοίξουν.

Το TLIFE επικοινώνησε με την γνωστή αισθητικό και επιχειρηματία, Τέτα Καμπουρέλη, η οποία έξαλλη δήλωσε πως αυτή η κίνηση είναι άδικη, ενώ με το να μην ανοίγουν τα καταστήματα για μανικιούρ και πεντικιούρ ωθούν τον κόσμο στο να πάει παράνομα να φτιάξει τα άκρα του, διασπείροντας έτσι ίσως τον ιό: 

“Έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου. Το θεωρώ πολύ άδικο. Ωθούν τους ανθρώπους να πηγαίνουν στα σπίτια αυτή τη στιγμή και να υπάρχει και μαύρη αγορά, και διασπορά του ιού. Η κυβέρνηση τους ωθεί να πηγαίνουν στα σπίτια και να υπάρχει μαύρο χρήμα και διασπορά του ιού. Πάνε με τα λεωφορεία και τα μετρό. Στα κομμωτήρια δεν είχε παρουσιασθεί ποτέ κρούσμα. Τίποτα. Μόνοι τους το είπαν. Είναι πολύ άδικο και πρέπει να ανοίξουν. Εγώ είμαι επιχειρηματίας και έχω ένα μεγάλο κομμωτήριο, περισσότερα είναι τα έξοδα παρά τα έσοδα. Τι να έχω πέντε κομμώτριες να δουλεύουν; Δεν γίνεται αυτό. Με καταστρέφουν. Ας βάλουν πιο αυστηρά μέτρα στο σύνολο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη στο TLIFE.

Read More

And More