Έξαλλη η Θεοφανία Παπαθωμά με τα τηλεοπτικά σποτ της Πολιτικής Προστασίας

Έξαλλη με τα μηνύματα και τα τηλεοπτικά σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ενόψει της πανδημίας του κορονοϊού είναι η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» εκφράζει την έντονη ενόχλησή της με τα σποτ που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Με την έναρξη των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας και την καραντίνα στην οποία μπήκε η χώρα, κυκλοφόρησε αρχικά το τηλεοπτικό σποτ της ΓΓΠΠ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει σπίτι. Ακολούθησε το τηλεοπτικό σποτ με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη γραμμή ψυχολογικής στήριξης στην καραντίνα.

Λίγο πριν το τέλος της καραντίνας, είδαμε το τηλεοπτικό σποτ με την Βίκυ Σταυροπούλου να μας δείχνει απλά και γρήγορα πώς φτιάχνουμε μια υφασμάτινη μάσκα και αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν δυο ακόμη τηλεοπτικά σποτ με τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου να ζητούν στον κόσμο να μην συνωστίζεται. Το τηλεοπτικό σποτ με τον Χρήστο Λούλη μάλιστα προκάλεσε και αντιδράσεις για σεξιστικό περιεχόμενο και αποσύρθηκε.

Ο εν λόγω τρόπος, όμως, της ΓΓΠΠ να ενημερώσει τον κόσμο μέσα από τα σποτ με πρωταγωνιστές διάσημους ηθοποιούς της ελληνικής showbiz βρήκε πολλούς να διαφωνούν. Άλλους με το περιεχόμενο του μηνύματος, άλλους με το κείμενο και άλλους με όλο το εγχείρημα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Θεοφανία Παπαθωμά που έγραψε χαρακτηριστικά:  «Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτι! Μείντε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!»

Read More

And More