Έξαλλη η Τζένη Μπαλατσινού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – Η σκληρή απάντηση μετά τις φήμες για νέα σχέση

“Είναι 10 χρόνια νεότερος, είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!”, είπε στο Πρωινό Ant1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για την Τζένη Μπαλατσινού και τη φημολογούμενη σχέση της.

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού εθεάθη στη μηχανή ενός γοητευτικού άντρα, με τον οποίο δείπνησαν μαζί το βράδυ της Κυριακής, ενώ το βράδυ του Σαββάτου είχαν διασκεδάσει σε γνωστό μπαρ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό: «Ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην Τζένη Μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Ήταν και το Σάββατο μαζί. Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου, είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!».

https://www.youtube.com/watch?v=3hwHTSY7D18

Όπως καταλαβαίνεις, βέβαια, τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, έκαναν έξαλλη την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μάλιστα έστειλε μήνυμα κόλαφο μέσω του Instagram της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το «έγκριτο» ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ…

Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου».

 

Read More

And More