Εξαλλη και πάλι η Χρυσούλα Διαβάτη! Γιατί ενοχλήθηκε αυτή τη φορά;

Για ακόμα μία φορά μία τηλεοπτική εμφάνιση της Χρυσούλας Διαβάτη, εξελίχθηκε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μπροστά από τις κάμερες.

Για ακόμα μία φορά η γνωστή ηθοποιός ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και δεν δίστασε να εκφράσει αυτή την ενόχλησή της, όσο πιο έντονα μπορούσε…

Το νέο… θερμό επεισόδιο της ηθοποιού σημειώθηκε σήμερα το πρωί, ενώ ήταν καλεσμένη στο “Ετοιμο το πρωινό” της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Ολα ξεκίνησαν κάπως έτσι… Τι ήταν να τολμήσει η Δήμητρα Καλφούντζου να αναφερθεί στις δηλώσεις που έχει κάνει η Χρυσούλα Διαβάτη στο παρελθόν σε σχέση με την… εισβολή κάποιο τρόπο των τραγουδιστών στο χώρο της υποκριτικής; Η ηθοποιός άρχισε αμέσως να “χαλιέται” και να της… φαίνεται.
«Άντε πάλι το πάμε το θέμα εκεί. Καταλάβατε γιατί δεν πάω εγώ σε εκπομπές; Γιατί όλοι το γυρίζουν και μου βάζουν στο στόμα μου λόγια τα οποία δεν έχω πει ποτέ. Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα. Ο ηθοποιός μπορεί να τα κάνει όλα γιατί το επάγγελμα μας είναι μια συνισταμένη όλων των τεχνών, πρέπει να χορεύει, να τραγουδάει, πρέπει να τα κάνει όλα. Ένας τραγουδιστής δεν μπορεί να είναι ηθοποιός, αλλιώς ας πάει να γίνει ηθοποιός. Ή μπορεί να γίνει ηθοποιός και να τραγουδάει κιόλας και βέβαια θα παίζει σε ειδικά πράγματα.
Τα πράγματα ,όμως, έμελλε να βγουν εκτός ελέγχου, όταν θέλησε να πάρει τον λόγο η έτερη της παρέας, Νανά Ηλιοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ένας καλλιτέχνης, θα αναφερθώ στον Σάκη Ρουβά γιατί είμαι και θαυμάστρια…» πρόλαβε να πει η δημοσιογράφος και η Χρυσούλα Διαβάτη έγινε έξαλλη:

«Όχι να μην αναφερθείτε, καλά κάνετε και είστε, μπορείτε να μην αναφέρεστε σε αυτά τα πράγματα να πούμε άλλα πιο ουσιώδη; Γιατί δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι υπήρχε μια κυρία εδώ. Κι εγώ ευγενική είμαι, δεν σας έδειρα…».

Όταν δε, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο θέμα των αδειών και η Νανά Ηλιοπούλου σχολίασε περί αστυνομίας, η Χρυσούλα Διαβάτη βγήκε… εντελώς εκτός εαυτού:
«Γιατί το φτύνετε τόσο πολύ; Εγώ αν ήξερα δεν θα ερχόμουν ειλικρινά. Μπορώ να μην εκνευρίζομαι πρωί πρωί; Γιατί εσείς έχετε ένα χαμόγελο στο στόμα σας… Αυτά είναι που είπατε τα μίντια…»

Αυτά είναι…

Read More

And More