Έξαλλοι οι Βρετανοί με όσα είπε ο πρίγκιπας William

Πώς είναι να ανήκεις στη βασιλική οικογένεια αλλά ταυτόχρονα να είσαι και μπαμπάς; Τι υποχρεώσεις και ανάγκες έχει ένας γαλαζοαίματος. Κάποιεςαπό αυτές τις απορίες έλυσε ο Δούκας του Κέμπριτζ σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στο Βιετνάμ, ο πρίγκιπας William μίλησε στο Talk Vietnam για την οικογένεια του. Ο διάδοχος του θρόνου είπε πως ήταν δύσκολο για εκείνον από εργένης να προσαρμοστεί σε μια ζωή παντρεμένου, πατέρα με δύο παιδιά. Ακόμα, τόνισε ότι έχει παλέψει για να τα καταφέρει στο θέμα της πατρότητας.

Οι δηλώσεις του αυτές εξόργισαν τους Βρετανούς, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter. “Δεν γνωρίζει καν την έννοια της λέξης αγώνας”, “Δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να παλεύεις στη ζωή σου”, “Αλήθεια; Με νταντάδες, μάγειρες, προσωπικούς βοηθούς, χωρίς υποθήκες, λίγες μέρες δουλειάς τον χρόνο και μια πανέμορφη γυναίκα;”. Αυτά ήταν μερικά από όσα γράφτηκαν στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σίγουρα από τα πιο κόσμια.

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που θεώρησαν τη συνέντευξη του William πολύ αληθινή. Ειδικά όσα ανέφερε για τη μητέρα των παιδιών του. Ο ίδιος είπε ότι νιώθει πολύ τυχερός που έχει δίπλα του τη Kate γιατί είναι μια φανταστική σύζυγος και καταπληκτική μητέρα.

Read More

And More