Έξαλλος ο Έκτορας Μποτρίνι! «Δεν είναι δυνατό να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σε κριτικάρουν»

Την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση με ένα από τα πιο πολυσυζητημένα projects του παρελθόντος ετοιμάζεται να κάνει ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο γνωστός σεφ έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για το «Εφιάλτης στην κουζίνα» που θα φιλοξενηθεί από το Σεπτέμβρη στον Alpha και φυσικά όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τους επικούς καυγάδες με τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων που θα τον καλέσουν!

Ωστόσο, εν μέσω καλοκαιριού, ο Έκτορας Μποτρίνι θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους βάζουν «ταμπέλες» στους ανθρώπους και κριτικάρουν δίχως αύριο τους πάντες!

«Αν είσαι αδύνατος, είσαι ανορεξικός, έχεις παραπάνω κιλά, πρέπει να χάσεις βάρος. Αν κάπνιζεις είσαι ναρκομανής. Αν πίνεις, είσαι αλκοολικός. Αν λες τη γνώμη σου, είσαι ανάγωγος. Αν δεν λες τίποτα, είσαι σνομπ. Αν είσαι κοινωνικός, Αν είσαι party animal. Αν μένεις σε μια άκρη κι αποστασιοποιείσαι, είσαι απροσάρμοστος.

Δεν είναι δυνατό να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σε κριτικάρουν. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν καταφέρουν να επιβιώσουν χωρίς να κρίνουν τους άλλους. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να «δημιουργήσουμε» τους εαυτούς μας. Γιατί είμαστε όλοι μας το καλύτερο που μπορούμε στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι που ονομάζεται ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ό Έκτορας Μποτρίνι.

Read More

And More