Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης – Κατέθεσε μήνυση σε άγνωστο που προσποιήθηκε πως είναι ο αδελφός του

Αν κάτι μπορεί να εξοργίσει τον Γιώργο Τσαλίκη, αυτό είναι να πειράξεις με τον οποιοδήποτε τρόπο τα παιδιά του. Γι’ αυτό και έγινε έξαλλος με το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο μαγαζί που εμφανίζεται. Εκεί έφθασε ένα δώρο για τα παιδιά του, από έναν άγνωστο άντρα που προσποιήθηκε πως είναι ο αδελφός του. Όταν, όμως, ο γνωστός τραγουδιστής κάλεσε στον αριθμό που είχε αφήσει στην κάρτα, ένας άντρας άρχισε να του λέει ανυπόστατα πράγματα για τον μικρό γιο του.

Ο τραγουδιστής, λίγο πριν βρεθεί on stage έγινε πυρ και μανία με αυτά που άκουσε και φυσικά κατέθεσε μήνυση, εναντίον του ανθρώπου που προσπάθησε να ταράξει την οικογενειακή του γαλήνη. Ενώ, ακολούθησε και ένα μήνυμά του στα social media, που εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη!

“Προς τον άρρωστο τύπο που εχθές το βράδυ έκανε αυτό που έκανε στέλνοντας 2 ηλικιωμένους ανθρώπους με ένα δώρο στο μαγαζί, το οποίο και άφησαν στο προσωπικό του μαγαζιού, με κολλημένα τα ονόματα των παιδιών μου επάνω γράφοντας “σας αγαπώ πολύ – ο Θείος” και αφήνοντας ένα τηλέφωνο στο οποίο απάντησε λέγοντας μου ότι είναι ο αδερφός μου ο Δημήτρης (έχω έναν αδερφό που λέγεται Παναγιώτης) με ρώταγε “δε με κατάλαβες ;; Ο αδερφός σου είμαι…” Και στη συνέχεια έλεγε ανώμαλα πράγματα και ανυπόστατα για την υγεία του μικρού μου γιου… Με απίστευτο θράσος και δίχως ίχνος ντροπής! Σενάριο άρρωστου σήριαλ καθαρά… Λοιπόν:

Φίλε μου …
Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ψυχιατρικά προβλήματα πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζεσαι βοήθεια … Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω δυστυχώς .. Αν όμως μηχανεύτηκες αυτόν τον τροπο με τέτοια σκηνοθεσία, και σπατάλησες τόση ενέργεια εδώ που ο κόσμος καίγεται, για να μου δημιουργήσεις μια αναστάτωση πριν εμφανιστώ στο μαγαζί ή γενικότερα, θέλω να ξέρεις ότι η αναστάτωση που θα σου δημιουργήσω θα είναι πολλαπλάσια! Έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου και θα σε βρω. Και τοτε το “δώρο” που θα σου κάνω θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έστειλες για τα 3 ανήλικα παιδιά μου, τα “ανιψάκια” σου “αδερφέ” μου… Τι άρρωστος κόσμος φίλοι μου…
Προσοχή και προσευχή ..
Λυπάμαι
Γιώργος Τσαλίκης”

Προς τον άρρωστο τύπο που εχθές το βράδυ έκανε αυτο που έκανε στέλνοντας 2 ηλικιωμένους ανθρώπους με ένα δώρο στο μαγαζί , το οποιο και αφήσανε στο προσωπικό του μαγαζιού ,με κολλημένα τα ονόματα των παιδιών μου επάνω γράφοντας “σας αγαπώ πολύ -ο Θειος “και αφήνοντας ενα τηλέφωνο στο οποιο απάντησε λέγοντας μου οτι ειναι ο αδερφος μου ο Δημητρης (εχω έναν αδερφό που λέγεται Παναγιώτης) με ρώταγε “δε με κατάλαβες ;; Ο Αδερφος σου ειμαι …” Και στη συνέχεια έλεγε ανώμαλα πράγματα και ανυπόστατα για την υγεία του μικρού μου γιου … Με απίστευτο θράσος και δίχως ίχνος ντροπής ! Σενάριο άρρωστου σήριαλ καθαρά … Λοιπον: Φιλε μου … Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ψυχιατρικά προβλήματα πραγματικά λυπάμαι αλλα χρειάζεσαι βοήθεια … Δε μπορω να σε κατηγορήσω δυστυχώς .. Αν όμως μηχανευτηκες αυτόν τον τροπο με τέτοια σκηνοθεσία , και σπαταλησες τόση ενεργεια εδω που ο κόσμος καίγεται , για να μου δημιουργήσεις μια αναστάτωση πριν εμφανιστώ στο μαγαζί ή γενικότερα , θέλω να ξέρεις οτι η αναστάτωση που θα σου δημιουργήσω θα ειναι πολλαπλάσια .! Εχω ήδη καταθέσει μήνυση κατ αγνώστου και θα σε βρω . Και τοτε το “δώρο” που θα σου κανω θα ειναι πολύ καλύτερο απο αυτο που έστειλες για τα 3 ανήλικα παιδιά μου , τα “ανιψακια” σου “αδερφε” μου … Τι άρρωστος κόσμος φίλοι μου .. Προσοχή και προσευχή .. Λυπάμαι Γιώργος Τσαλικης

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Read More

And More