Έξαλλος ο πρίγκιπας Harry: Καταγγέλλει τις εφημερίδες “The Sun” και “Daily Mirror”!

Έξαλλος φαίνεται πως έχει γίνει ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος είναι αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό της συζύγου του Meghan Markle και να τα βάλει ακόμη και με όλα τα βρετανικά media αν χρειαστεί.  Λίγες μόλις ημέρες, λοιπόν,  μετά τη μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος της Mail on Sunday προκειμένου να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, τώρα σειρά παίρνουν ακόμη δυο βρετανικές εφημερίδες. Συγκεκριμένα ο Δούκας του Sussex κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος των εκδοτών της εφημερίδας The Sun και της Daily Mirror.

«Μηνύσεις κατατέθηκαν εκ μέρους του Δούκα του Σάσεξ στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με την παράνομη υποκλοπή των μηνυμάτων του τηλεφωνητή του», ανέφερε η εκπρόσωπος του πρίγκιπα Harry  χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Τις συγκεκριμένες δηλώσεις επιβεβαίωσε λίγο μετά και η εκπρόσωπος τύπου του ομίλου News Group Newspapers, που εκδίδει τη The Sun.

Δικαστικά έγγραφα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο Byline Investigates, αποκαλύπτουν, επίσης, ότι ο Χάρι στρέφεται κατά του ομίλου Mirror Group Newspapers, ιδιοκτησίας του Reach PLC.

Όλα αυτά είναι κινήσεις που δείχνουν πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος στον «πόλεμο» και το «κυνηγητό» που βιώνει τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του από τα βρετανικά μέσα.

Read More

And More