Εξελίξεις στην υπόθεση της Σίσσυς Φειδά – Στο TLIFE η ίδια και ο δικηγόρος του δικαστικού επιμελητή που κατηγορεί τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Μια υπόθεση που θ’ αργήσει να κλείσει φαίνεται πως άνοιξε ανάμεσα στην Σίσσυ Φειδά, τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο, τον δικαστικό επιμελητή Παύλο Καλκιτανίδη και τον πρώην συνιδιοκτήτη -σε επιχείρηση -της διακοσμήτριας, Δημήτρη Κιτσινέλη. Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, όταν η εφημερίδα Freddo δημοσίευσε ένα άρθρο που υποστήριζε πως ο Γιώργος Ανδρίτσος γρονθοκόπησε στην πόρτα της οικίας του τον δικαστικό επιμελητή, Παύλο Καλκιτανίδη, όταν εκείνος μαζί με δυο ακόμη άνδρες, επισκέφτηκε στις 8 Ιουνίου την οικία τους στη Φιλοθέη, προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας, μετά από διαταγές πληρωμών που δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει η Σίσσυ Φειδά. Στην εφημερίδα μιλούσε και ο δικαστικός επιμελητής, ενώ οι κατηγορίες που γράφει το δημοσίευμα πως αντιμετωπίζει ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά, μεταξύ άλλων, είναι εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Η Σίσσυ Φειδά μετά από αυτό το δημοσίευμα, έδωσε την απάντηση της τόσο στο Facebook όσο και στο TLIFE, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως όλα αυτά που γράφτηκαν δεν ισχύουν και πως επειδή βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, από την ταραχή έτρεχε στα νοσοκομεία εκείνη την ημέρα, ενώ στη συνέχεια έκανε και η ίδια μήνυση στον δικαστικό επιμελητή.

Χθες, μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά αλλά και στο TLIFE, ο δικηγόρος του Παύλου Καλκιτανίδη, Τάσος Δαουλάκος, υποστηρίζοντας πως ο δικαστικός επιμελητής ξυλοκοπήθηκε άσχημα και πως δεν γνωρίζει για καμία μήνυση της κυρίας Φειδά προς τον κύριο Καλκιτανίδη. Στη συνέχεια έδωσε και πάλι στο TLIFE την απάντησή της η Σίσσυ Φειδά τόσο στην πλευρά του Παύλου Καλκιτανίδη, όσο και στον επιχειρηματία Δημήτρη Κιτσινέλη που επίσης μίλησε στα Αποκαλυπτικά. Δες παρακάτω, αναλυτικά τις δηλώσεις όλων.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του δικαστικού επιμελητή Παύλου Καλκιτανίδη, Τάσου Δαουλάκου, στο TLIFE
“Το δικαστήριο ήταν να γίνει την προηγούμενη Πέμπτη κι έχει αναβληθεί για τις 8 Δεκεμβρίου. Υπάρχει η ιατροδικαστική έκθεση, που αποτελεί αναγνωστέο έγγραφο της δκογραφίας και που αποδεικνύει αφού εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, πως ο κύριος Καλκιτανίδης “έφαγε” ξύλο. Αυτό το έγγραφο υπάρχει μέσα στη δικογραφία και μόλις το είδε ο εισαγγελέας χαρακτήρισε τον ξυλοδαρμό ως επικίνδυνη σοβαρή βλάβη. Βλάβη δηλασή σε μεγαλύτερο από μία απλή και γι’ αυτό η κατηγορία για τον κύριο Ανδρίτσο είναι και για την επικύνδινη σωματική βλάβη.”

Και συνεχίζει: “Τα έγγραφα που εδείχθησαν στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” ήταν για τις οφειλές της κυρίας Φειδά, εξαιτίας των οποίων προκλήθηκε το επεισόδειο αυτό. Η κυρία Φειδά, έχει εις βάρος της διαταγές πληρωμής για χρέη, που είχε ως υπεύθυνη για κάποιο κατάστημα εστίασης. Αυτές τις αποφάσεις πήγε να εκτελέσει ο δικαστικός επιμελητής, δηλαδή να εισπράξει ή να κάνει κατάσχεση και στα πλαίσια της δουλειάς του ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγο της κυρίας Φειδά. Έτσι ξεκίνησε η υπόθεση. Όταν ο κύριος Καλκιτανίδης ξυλοκοπήθηκε και υβρίστηκε έκανε μήνυση. Συνήθως ξέρετε τι γίνεται… Όταν κάνουν σε κάποιον μήνυση, προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο και να “εκβιάσει”, κάνει κι αυτός μήνυση τσον άλλον. Έτσι έκανε κι ο κύριος Ανδρίτσος μήνυση στον δικαστικό επιμελητή, ότι δήθεν τον έβρισε κι αυτός. Όταν πήγαν όμως στο τμήμα ο εισαγγελέας υπηρεσίας της 8ης Ιουνίου, έδωσε εντολή ο κος Καλκιτανίδης ν’ αφεθεί ελεύθερος – διότι προφανώς κατάλαβε ότι η μήνυση που έκανε ο Ανδρίτσος ήταν στα πλαίσια μιας πίεσης – και διέταξε αντιθέτως ο κος Ανδρίτσος να κρατηθεί όλο το βράδυ στο τμήμα της Φιλοθέης και προσήχθη την επόμενη μέρα στα δικαστήρια όπου ζήτησε αναβολή λόγω της αποχής που είχαμε εμείς οι δικηγόροι. Ζήτησε πάλι αναβολή την περασμένη Πέμπτη και η επόμενη ημερομηνία έιναι για τις 8 Δεκέμβρη.

Περιστατικό μεταξύ Καλκιτνίδη και Φειδά δεν υπήρξε. Εμείς το μόνο που γνωρίζουμε είναι μια μήνυση του κου Ανδρίτσου προς τον Καλκιτανίδη για εξύβριση. Μήνυση της κας Φειδά προς τον Καλκιτανίδη δεν γνωρίζω και δεν έχω δει. Ο καθένας μπορεί να πάει και να κάνει μια μήνυση… Εγώ δεν γνωρίζω πάντως κάτι. Πάντως ο κος Καλκιταίδης δεν ακούμπησε την κα Φειδά. Αν είχε ακουμπήσει – όχι έγκυο γυναίκα – οποιονδήποτε, θα του είχαν αφαιρέσει 100 φορές την άδεια. Ξεχάστε το. Ο δικαστικός επιμελητής δεν μπορεί να τολμήσει ν’ αγγίξει άνθρωπο, είναι ελεγκτέος από τον εισαγγελέα. Ο κος Καλκιτανίδης ήταν με άλλους δυο αλλά αυτό είναι υποχρεωτικό από το νόμο. Πρέπει να συνοδεύεται ένας επιμελητής, να έχει τους λεγόμενους μάρτυρες, για να βεβαιώνουν τα περιστατικά περί κατασχέσεων κλπ. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι και μάρτυρες κατηγορίας στην δικογραφία. Κοιτούσαν το ξύλο που έτρωγε το αφεντικό τους και δεν έκαναν τίποτα. Αν δείτε τι βρισιές είπε ο κος Ανδρίτσος θα σας σηκωθεί η τρίχα.”

Δες το απόσπασμα της εκπομπής Αποκαλυπτικά με τα αποδεικτικά έγγραφα, τον δικηγόρο αλλά και όσα είπε ο πρώην συνέταιρος της Σίσσυς Φειδά και διάβασε παρακάτω τι απαντά η ίδια σε όλα αυτά

Τι απαντά η Σίσσυ Φειδά στο TLIFE για όλα αυτά
“Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι σ’ επικοινωνία με τους δικηγόρους μου κι ετοιμάζω όλα μου τα έγγραφα ώστε ν’ απαντήσω με αυτά. Επειδή όποιος βγαίνει στο γυαλί μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να δημιουργεί εντυπώσεις. Προφανώς επειδή υπάρχουν θέματα κι εκκρεμότητες… έχει το ελεύθερο και του δίνεται το βήμα, είτε ως παρουσιαστής, είτε ως φιλοξενούμενος να λέει ό,τι θέλει. Εγώ δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο, θα μαζέψω τα χαρτιά μου όλα, τα έγγραφά μου και θα απαντήσω όταν θα είμαι έτοιμη με τον σωστό τρόπο. Δεν θέλω να λέω λόγια στον αέρα… Αυτά που παρουσιάστηκαν είναι από τη μία πλευρά, δεν είναι και οι δυο πλευρές. Το θέμα είνια τεράστιο και είναι δυο τα μέτωπα. Ένα το εταιρικό κι ένα ποινικού χαρακτήρα.

Μήνυση (σ.σ στον δικαστικ΄οεπιμελητή) και φυσικά έκανα, όπως σας είπα και χθες. Την έκανα την ίδα μέρα του περιστατικού! Και χαρτιά υπάρχουν από τους γιατρούς… Θα μαζέψω όλα τα έγγραφα ήρεμα και τότε θ’ απαντήσω. Το μόνο λάθος πάνω στην ταραχή μου ήταν ότι μίλησα για 10% μερίδιο στην επιχείρηση κι όχι για 15%. Όσο για τον κύριο Κιτσινέλη, αν κάνει κανείς μια έρευνα για τις επιχειρήσεις του θα καταλάβει πολλά. Εγώ οφείλω, για να προστατέψω την οικογένειά μου, να μαζέψω όλα μου τα χαρτιά και ν’ απαντήσω. Μένω σταθερή στις μέχρι τώρα απαντήσεις μου.”


Read More

And More