Εξέλιξη – βόμβα : Κόβεται εντελώς η Ευγενία, το “Daily” μπαίνει ένθετο στο “10 με 1” !

Μόλις πριν από δέκα λεπτά ολοκληρώθηκε στον ΑΝΤ1 η σύσκεψη που είχε να κάνει με το “Dancing Daily”, την Ευγενία Μανωλίδου και το μέλλον της συνεργασίας τους.

Σύσκεψη η οποία κράτησε περίπου μία ώρα και το αποτέλεσμά της μάλλον δεν το περίμενε κανείς ! Και αυτό γιατί; Γιατί το “Dancing Daily” τελικά κόβεται… εντελώς από το πρόγραμμα του καναλιού. Μπορεί οι πληροφορίες μέχρι χθες το βράδυ να ήθελαν την εκομπή να μεταφέρεται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, τελικά ,όμως, τα πλάνα άλλαξαν.

Ετσι, σύμφωνα με τις σημερινές αποφάσεις των ανθρώπων του καναλιού του Αμαρουσίου, η Ευγενία Μανωλίδου εννοείται πως παραμένει στο δυναμικό τους και προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα για να αξιοποιηθεί και για να μην κάτσει στον… πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν, πάρθηκε η απόφαση η γνωστή tv-persona, να ενταχθεί στο “10 με 1 μαζί” !

Ναι, μην πάει ο νους σας στο κακό… Δεν μπαίνει κρατώντας ισάξια με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο τον ρόλο της παρουσιάστριας. Απλώς, καθημερινά θα δίνει το παρών στην εκπομπή, παρουσιάζοντας για μισή ώρα, με τρία τέταρτα , τo “Dancing Daily” σαν… ένθετο, για να παρουσιάζετα υποτίθεται αναλυτικά και πιο ειδικά ότι συβμαίνει στο “Dancing”.

Εξέλιξη – βόμβα, η οποία πιθανότατα δεν θα ικανοποίησε την Ευγενία, η οποία όπως καταλαβαίνετε προτιμούσε να εξακολουθεί να έχει την δική της εκπομπή έστω και για μόνο μία μέρα την εβδομάδα, παρά να μεταμορφωθεί σε… συμπλήρωμα και μάλιστα σε ένα πρόγραμμα το οποίο φέτος δεν περνά και τις πιο ένδοξες τηλεοπτικές στιγμές του.

Από την άλλη και τα αγόρια του ΑΝΤ1 δεν πετούν κι από την χαρά τους με αυτή την εξέλιξη, αφού θα έχουν ακόμα ένα ισχυρό πρόσωπο καθημερινά δίπλα τους στο πλατό, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και την τρελή παραφιλολογία και τα τρελά σενάρια που θα κυκλοφορούν και θα παρουσιάζουν την Ευγενία να κάνει πρόβα σαν… πρωινατζού, για του χρόνου.

Σενάρια τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν !

Read More

And More