Εξοικονόμησε νερό και ενέργεια με όφελος 365€ το χρόνο από μία μπαταρία μπάνιου!

Η Ideal Standard International, η κορυφαία εταιρεία στις προτάσεις μπάνιου, κυκλοφόρησε πρόσφατα τη μοναδική καινοτομική μπαταρία εξοικονόμησης νερού και ενέργειας CeraMix Blue. Κάτω από το νέο σκεπτικό της εταιρείας “Inspired by real life” («Έμπνευση από τη ζωή»), η νέα αυτή μπαταρία, που σχεδίασε το βραβευμένο design studio Artefakt για την Ideal Standard, αποδεικνύει τη βαθιά κατανόηση του σημαντικού ρόλου που παίζει το μπάνιο στη ζωή μας.

Έχοντας ως σταθερό στόχο τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων της σε ό,τι αφορά στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, η Ideal Standard δημιούργησε την CeraMix Blue, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στις μπαταρίες μπάνιου. Ακολουθώντας την επιτυχία των προηγούμενων αντίστοιχων μπαταριών, η CeraMix Blue κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά στη μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος. Παρέχοντας τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας στην αγορά, η νέα αυτή σειρά έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να μειώσουν τα έξοδα κατανάλωσης νερού και ενέργειας, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην αισθητική, τη λειτουργικότητα, την αυξημένη ασφάλεια και την οικολογική συνείδηση.

Η σειρά CeraMix Blue της Ideal Standard προσφέρει στους τελικούς χρήστες εξοικονόμηση έως και 365€ σε ετήσια βάση, χάρη στην καινοτομία που έχει ενσωματωθεί στην εσωτερική σχεδίαση του μείκτη. Σε σύγκριση με μια συνηθισμένη μπαταρία, το νερό που παραμένει στάσιμο στο στόμιο μειώνεται κατά 80%, καθιστώντας έτσι εφικτή την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας έως και 90% ταχύτερα. Κατά συνέπεια, η σειρά CeraMix Blue προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση επένδυσης, παρέχοντας μικρότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας και άρα μικρότερους λογαριασμούς.

Όλες οι μπαταρίες της σειράς CeraMix Blue έχουν πιστοποιηθεί με τις υψηλότερες βαθμολογίες WELL (Water Efficiency Label). Η πιστοποίηση WELL αποδίδεται μόνο στα προϊόντα που παρέχουν άμεση και αναγνωρίσιμη εξοικονόμηση τηρώντας παράλληλα τα διεθνή πρότυπα.

«Στον 21ο αιώνα, η υπεύθυνη αντιμετώπιση του νερού και της ενέργειας είναι θέμα ζωτικής σημασίας, καθώς διακυβεύεται όχι μόνο το δικό μας μέλλον αλλά και αυτό του πλανήτη μας. Ως κατασκευαστές μπάνιων, αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά αυτή την ευθύνη και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις στο θέμα της βιωσιμότητας, δημιουργώντας προϊόντα που παρέχουν μειωμένη σπατάλη νερού και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην παροχή οικολογικών λύσεων που εγγυώνται ακόμα μεγαλύτερη απόδοση», δήλωσε ο David Hamill, Πρόεδρος της Ideal Standard International.

Τη νέα συλλογή ‘CeraMix Blue’ της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.
Ideal Standard Showroom: Λ. Μεσογείων 265, Νέο Ψυχικό

Read More

And More