Εξομολογήσεις καρδιάς: Οι πρώην παίκτριες του GNTM που μίλησαν ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας τους

Ολοένα και περισσότερες είναι το τελευταίο διάστημα οι κοπέλες που έχουμε γνωρίσει μέσα από ριάλιτι, όπως το GNTM, που έχουν μιλήσει ανοιχτά για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν. 

Τα νεαρά μοντέλα μπορεί να βρίσκονται στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, της λάμψης και της δόξας, έχουν δει όμως το δύσκολο «πρόσωπο» της ζωής.

Μαριαγάπη Ξυπολιά

Μια από τις κοπέλες που γνωρίσαμε στο ριάλιτι μοντέλων ήταν και η Μαριαγάπη Ξυπολιά, η οποία πριν μερικές ημέρες μίλησε ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Το μοντέλο πριν από ένα χρόνο αφαίρεσε ελιά από την πλάτη της, η οποία εξελίσσονταν σε μελάνωμα.

«Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν, “πάλι καλά το προλάβαμε”. Να φοράτε αντηλιακό, δε σας στερεί το μαύρισμα, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαριαγάπη Ξυπόλια.

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, μετά το GNTM και τις συνεργασίες που ακολούθησαν, δεν θέλησε να απασχολήσει τα Media με προσωπικές της υποθέσεις. Η εξομολόγησή της για το μελάνωμα που αφαίρεσε από την πλάτη της, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα, αυτό της πρόληψης…

Ιωάννα Σαρρή

Λίγες ημέρες αργότερα, ακόμη μια διαγωνιζόμενη του GNTM, η Ιωάννα Σαρρή, αποκάλυψε πως έχει την πάθηση πάρεση Bell, κάτι που ανακάλυψε εντελώς τυχαία μετά εξετάσεις ρουτίνας που είχε κάνει.

Πιο συγκεκριμένα η σύντροφός του Γιώργου Σαμπάνη, μέσα από ένα story που έκανε την Κυριακή 31/3 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως έχει την πάθηση, πάρεση Bell ή αλλιώς Πάρεση Προσωπικού Νεύρου. Πρόκειται για την παράλυση της μισής πλευράς του προσώπου, χωρίς κάποια προφανή αιτία.

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα…

Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεσή Bell. Oυσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου.

Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά. Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας».

Ελένη Ασημάκη

Μια ακόμη παίκτρια του GNTM που είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε είναι η Ελένη Ασημάκη.

Το νεαρό μοντέλο συμμετείχε στο GNTM 2, ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει για αρκετό καιρό, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Η ίδια λοιπόν είχε αποκαλύψει πως πάσχει από μικροδρεπανικυτταρική αναιμία και μέχρι και τη συμμετοχή της στο GNTM χρειαζόταν να κάνει μεταγγίσεις κάθε δυο εβδομάδες.

Μετά την τηλεοπτική της εμφάνιση στον διαγωνισμό μοντέλων, επικοινώνησαν μαζί της άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και την ενημέρωσαν πως υπάρχει μια θεραπεία που δεν επιβάλλει μεταγγίσεις, αλλά αρκεί η λήψη μόνο ενός χαπιού.

Πλέον, η Ελένη Ασημάκη που συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει σταματήσει τις μεταγγίσεις, αφού παίρνει το συγκεκριμένο χάπι ημερησίως και πηγαίνει στο νοσοκομείο μια φορά κάθε δυο μήνες.

Κατερίνα Βισέρη

Στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας, η Κατερίνα Βισέρη ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες που κατάφερε να περάσει στο σπίτι του GNTM και από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με την ανορεξία.

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Κατερίνα Βισέρη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο», όπου είχε περιγράψει τα στάδια από τα οποία είχε περάσει, μέχρι να φτάσει να ζυγίσει 39 κιλά.

«Αρχικά πήρα πτυχίο στη Νομική τρώγοντας μόνο καρπούζι. Ξεκινάς με δίαιτες, εντάσεις στη διατροφή σου λίγο πιο υγιεινά πράγματα, μετά κόβεις κάποια σνακ, μετά μειώνεις το βραδινό, μετά δεν τρως καθόλου βραδινό, μετά κόβεις γεύματα και κάπως έτσι με πήρε η μπάλα και έτρωγα ένα μήλο ή μια σαλάτα την ήμερα. Όταν έτρωγα ένα μήλο την ήμερα στην αρχή λειτουργούσα μια χαρά, στη συνέχεια είχα απώλεια μνήμης. Είχα γαστρεντερικά θέματα, έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου, είχα ταχυπαλμία, ξερό δέρμα, πρόβλημα με τα δόντια. Δεν έβλεπα το φαγητό πότε ως βιολογική ανάγκη».

Σε πιο πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό, η ίδια είχε εξομολογηθεί: «Δεν είχα ποτέ παραπάνω κιλά, ήμουν ένα πολύ υγιές κορίτσι, απλά το μυαλό μας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος και εχθρός πάντα. Σπούδαζα νομική και παράλληλα έκανα και μόντελινγκ. Με επηρέασε πάρα πολύ η δουλειά που έκανα τότε, το κομμάτι των άλλων κοριτσιών και το πόσα κιλά ήταν εκείνες».

Μαρία Μιχαλοπούλου

Η Μαρία Μιχαλοπούλου από την ημέρα της auditions της στο GNTM, ρωτήθηκε από τους κριτές για ένα σημάδι που είχε στο χέρι της, το οποίο ήταν αιμαγγείωμα. 

Η Μαρία έχει εκ γενετής 2 αιμαγγειώματα για τα οποία είχε μιλήσει ανοιχτά και είχε δηλώσει πως θέλει να μαζέψει λεφτά, ώστε να τα αφαιρέσει μέσω χειρουργικής επέμβασης. Τον Δεκεμβρίου του 2021, η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι ξεκίνησε την δύσκολη και επίπονη διαδικασία επεμβάσεων στο χέρι της. Μάλιστα, στην ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει, είχε γράψει πως υποβλήθηκε ήδη σε 5 επεμβάσεις και ήταν έτοιμη να κάνει ακόμα μία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Μιχαλοπούλου (@maria.michalopoulou_)

Ετικέτες

Read More

And More