Εξοργισμένη με την “10η εντολή”, η οικογένεια της δασκάλας που αποκεφαλίστηκε – Τι απαντά ο σκηνοθέτης

Να μπλοκάρουν το επεισόδιο της 10ης εντολής για την αναβίωση της φρικιαστικής δολοφονίας της 24χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Καρκαλή, προσπαθούν με ασφαλιστικά μέτρα οι συγγενείς του θύματος.
Η άτυχη δασκάλα αποκεφαλίστηκε από τον σύζυγό της Αθανάσιο Αρβανίτη στις 4 Αυγούστου 2008 στη Σαντορίνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα προσπαθούν ακόμη να ξεπεράσουν αυτές τις στιγμές φρίκης που έζησαν. Όμως, κάποιες φωτογραφίες από επόμενο επεισόδιο της 10ης εντολής, και η πληροφορίας πως η σειρά επρόκειτο να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση, τους εξόργισε.
“Αυτό το πράγμα μας πονά πολύ. Είναι πολύ πρόσφατο Μην ξανααναβιώσουμε αυτό που περάσαμε πριν λίγα χρόνια. Αυτά είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Δεν γίνεται να παίζουν με τον πόνο μας για να βγάλουν χρήματα”, αποκάλυψε στην εκπομπή Μία η θεία του θύματος.
Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση αναφέροντας: “Είναι μητροκτονία, δεν έχει σχέση με την ιστορία της Σαντορίνης. Τώρα επειδή θα κάνουμε ένα επεισόδιο που είναι βασισμένο σε 2 πράγματα. Σε μια ιστορία που έγινε στην Ιρλανδία πέρσι και ταυτόχρονα στο μυθιστόρημα που λέγεται ο “συλλέκτης”. Είναι ένας παρανοϊκός που συλλέγει κομμάτια γυναικών για να κάνει την ιδανική γυναίκα… Κάποιος πήρε μια φωτογραφία και αυτοί νόμιζαν πως κάνουμε την υπόθεση της Σαντορίνης. Αυτό είναι όλο, ασφαλιστικά μέτρα για ανύπαρκτο πράγμα, δεν υπάρχει τέτοιο επεισόδιο. Το θεωρώ χαζό,μια παραπληροφόρηση”.
Δες το video:

Read More

And More