Έξυπνη ιδέα! Αντάλλαξε τα αποκριάτικα ρούχα και αξεσουάρ

Οι απόκριες είναι ήδη εδώ και οι προσκλήσεις για τα πάρτι των φίλων σου σίγουρα φτάνουν η μία μετά την άλλη. Σίγουρα προβληματίζεσαι για το τι θα φορέσεις, αν όμως δεν σε ικανοποιούν αυτά που κρύβεις στην ντουλάπα σου και που το TLIFE σου δίνει ιδέες για να τα συνδυάσεις, σου έχουμε κι άλλη εναλλακτική. Κάνε ανταλλαγή!

Μικρές ανταλλαγές φέρνουν μεγάλες αλλαγές (και μεγάλα party). Αυτό ήταν το μότο της εκδήλωσης που ετοίμασε για δεύτερη χρονιά η Vodafone. Το CU Νταραβέρι είναι μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα που απαντά στην κρίση και σου δίνει αφορμή για να χαρείς τις απόκριες

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου όσοι βρέθηκαν εκεί ανανέωσαν την ντουλάπα και με την ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ ολοκλήρωσαν με λίγο φαντασία νέες και εντυπωσιακές στολές.

Οι δημιουργίες του κόσμου δυσκόλεψαν τους διοργανωτές που τελικά κατάφεραν να δώσουν το βραβείο καλύτερης στολής! Γιατί υπήρχε και ψηφοφορία! Ακόμα, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μαθήματα αποκριάτικου make-up, ενώ στις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η Vodafone για τους καλεσμένους της ήταν οι χορευτικές φιγούρες και το workshops.

Και αφού έβγαλαν τον νικήτη διασκέδασαν όλοι μαζί στο after πάρτι που διοργανώθηκε. Το TLIFE βρέθηκε νωρίς το απόγευμα στο Νταραβέρι και σου δίνει μία μικρή γεύση!

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More