Έκτορας Λιάτσος – Το Ναυάγιο: Η πασίγνωστη Ελληνίδα μητέρα του και η συνεργασία του με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Η δραματική σειρά «Το Ναυάγιο», βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη έκανε πρεμιέρα πριν μία εβδομάδα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega και τα σχόλια ήταν διθυραμβικά. 

Το «Ναυάγιο» ξετυλίγει το κουβάρι με τα «αγκαθωτά νήματα» της ζωής των πρωταγωνιστών της. Στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, η μοίρα συνδέει τους επιζώντες του πλοίου «Φοίνιξ» με μια αόρατη κλωστή που θα ορίσει μια για πάντα το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς ξεχωρίζει ο ταλαντούχος ηθοποιός Έκτορας Λιάτσος, ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του Πέτρου Κωνσταντάκη.

Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως ο νεαρός ηθοποιός έχει κληρονομήσει τα γονίδια από τη μητέρα του, η οποία δεν είναι άλλη από την Λουκία Πιστιόλα.

Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα του Έκτορα Λιάτσου στο «Ναυάγιο»:

Η ζωή του Πέτρου αλλάζει πριν ακόμη πάρει την απόφαση να μπει στο πλοίο «Φοίνιξ». Φιλότιμος και καλοπροαίρετος, ο αγρότης από την Κρήτη θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πιο σκληρό πρόσωπο της μοίρας. Ένα ένοχο μυστικό τον αναγκάζει να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, σε ένα παιχνίδισμα της μοίρας, το ναυάγιο θα του χαρίσει την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το Ναυαγιο fp (@to_nauagio_fp)

Ποιος είναι ο Έκτορας Λιάτσος

 

Ο Έκτορας Λιάτσος γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης Κάρολος Κουν. Έχει δουλέψει στο θέατρο και τον κινηματογράφο με σκηνοθέτες όπως Δημήτρης Παπαϊωάννου, Νίκος Καραθάνος, Δημήτρης Καρατζάς, Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς, Αργυρώ Χιώτη, Ελενα Μαυρίδου, Λυδία Κονιόρδου, Αλέξανδρο Ευκλείδη, Στέργιος Πάσχος, Μπάμπης Μακρίδης, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Κώστας Γεραμπίνης κ.α. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο θέατρο τον έχουμε δει στις παραστάσεις Όρνιθες (2016), Γυάλινος Κόσμος (2018), Περιμένοντας τον Γκοντό (2019), Δωμάτιο του Σαίξπηρ (2016).

Στην τηλεόραση έχει κάνει εμφανίσεις στο παρελθόν στο «Ου φονεύσεις» και στη «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου αλλά φέτος είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος Έκτορας Λιάτσος ενσαρκώνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά της prime time ζώνης.

Ο δρόμος της υποκριτικής δεν ήταν τελείως άγνωστος για τον Έκτορα, καθώς μητέρα του είναι η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα. 

«Έχω κάνει 1-2 δουλειές στην τηλεόραση, οπότε αν κανείς με αναγνωρίσει στο δρόμο, παγώνω, νιώθω πάλι πολύ αμήχανα. Για πάρα πολλά χρόνια δούλευα σε μπαρ. Θέατρο – μπαρ· για πολύ καιρό ταυτόχρονα. Όταν τελείωνα από μια παράσταση δεν αναζητούσα την επόμενη, πήγαινα στο μπαρ και περίμενα να έρθει μια πρόταση. Έχω δουλέψει πολλές φορές σε μπαρ, επειδή έχω πει «όχι» σε παραστάσεις στις οποίες δεν ήθελα να συμμετέχω. Ήμουν πολύ χαρούμενος που δεν έκανα εκπτώσεις. Για την ακρίβεια, έχω κάνει ελάχιστες. Πλέον, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε άλλους χώρους για να μπορώ να συντηρώ αυτό το προφίλ επιλογών», είχε πει ο Έκτορας Λιάτσος στην εκπομπή «Ελένη».

Η συνεργασία του με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Πριν δύο χρόνια και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών δημιουργήθηκε μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αλλά και τον Έκτορα Λιάτσο, η οποία συζητήθηκε αρκετά.

Η συγκλονιστική αυτή ταινία ονομάζεται «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» και δημιουργήθηκε από τη Lacta. Η σκηνοθεσία είναι του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και το τραγούδι, «Μη μου μιλάς για αγάπη», της Δήμητρας Γαλάνη.

 

«Ο Έκτορας είναι καταπληκτικός. Κοίταξε να δεις επειδή το βιώσαμε παρά πολύ έντονα το σοκ το πάθαμε εκεί, στα γυρίσματα πιο πολύ. Κάπως περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν πάθαμε σοκ όταν το είδαμε, όταν το βιώναμε. Και θέλω να πω ότι ο Έκτορας μετά από κάθε βίαιη ή ακραία σκηνή με έπαιρνε αγκαλιά, ο γλυκός μου. Ήταν πολύ ωραία που το κάναμε μαζί αυτό. Έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά κάναμε μια αρχή» είχε δηλώσει η αγαπημένη ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον Έκτορα Λιάτσο.

Αναμφίβολα, ο Έκτορας Λιάτσος θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα!

Read More

And More