Εκτός από την Ζέτα κι άλλη λαμπερή κυρία έρχεται την Κυριακή στο live του “Your Face”!

Το πιο ξεχωριστό και ανατρεπτικό σόου του ΑΝΤ1, το “Your Face Sounds Familiar”, έρχεται για ακόμα μία Κυριακή στους δέκτες μας, για να μας χαρίσει πολλές μοναδικές στιγμές, στιγμές ιδιαίτερες πλημμυρισμένες χιούμορ και φυσικά ξεχωριστές μεταμορφώσεις.

Αυτό το 4ο live ,όμως, δεν μας επιφυλάσσει μόνο ξεχωριστές ενσαρκώσεις, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους. Special guest της βραδιάς θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία θα δούμε σε ρόλο κρίτη.
‘Οπως ήδη σου είπα από χθες, η ‘Ελλη Κοκκίνου θα απουσιάζει εκτάκτως από την κριτική επιτροπή και την θέση της γι ΄αυτή την εβδομάδα θα πάρει η Ζέτα!
Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… Εκτός από την Ζέτα ακόμα μία λαμπερή παρουσία έρχεται στο πλατό του ΑΝΤ1.
Παρουσιάζει, ερμηνεύει, έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ… Η Νάντια Μπουλέ αποδέχεται την πρόκληση του “Your Face Sounds Familiar” και θα ενσαρκώσει μία εμβληματική προσωπικότητα. Αυτή την Κυριακή, στο “Your Face Sounds Familiar”, αποχαιρετούμε τη Νάντια Μπουλέ και υποδεχόμαστε την Εβίτα Περόν.
Τέλος, την προηγούμενη Κυριακή, είδαμε ποιες προσωπικότητες θα ενσαρκώσει η 10άδα των διαγωνιζόμενων και τώρα έφτασε η ώρα να σου αποκαλύψω λατρεμένη, ποια είναι και τα τραγούδια στα οποία θα διαγωνιστούν οι παίκτες:
Δημήτρης Μακαλιάς: Justin Timberlake – Can’t stop the feeling
Άρης Μακρής: Γιάννης Γιοκαρίνης – Ευλαμπία
Ησαΐας Ματιάμπα: MC HAMMER – Can’t touch this
Κόνυ Μεταξά: MADONNA – Like A Prayer
Αντώνης Δόμινος: Νίκος Κουρκούλης – Μέρα με τη μέρα
Σαμπρίνα: Rod Stewart – Passion
Ιρένε Τροστ: Πάολα – Θυμός
Γιάννης Χατζηγεωργίου: IMANY – Don’t be So shy
Γιάννης Χατζόπουλος: KHALED – Didi
Παρθένα Χοροζίδου: RAG’ N’ BONE MAN – Human

Read More

And More