Έλ. Παπαβασιλείου: Είμαι τυχερή που γνώρισα τη Ρούλα!

Επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής “Πάνω στη ώρα” που παρουσιάζει μαζί με το Σπύρο Λάμπρου και για δεύτερη χρονιά ξυπνάει καθημερινά στις 4 το πρωί. “Γυρίσαμε με αρκετό ενθουσιασμό από τις διακοπές, με γεμάτες μπαταρίες”, δηλώνει η ξανθιά παρουσιάστρια στο περιοδικό Glam. Αν δεν ήταν στην πρωινή ζώνη, δεν θα έβλεπε καμία εκπομπή γιατί εκείνη την ώρα θα κοιμόταν.

Είναι όμως ικανοποιημένη με τα νούμερα τηλεθέασης; “Πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε καλύτερα. Είναι πολύ ανταγωνιστική ζώνη, μην το ξεχνάμε αυτό. Επειδή τα νούμερα είναι το μέτρο που έχουμε για να βλέπουμε τι αρέσει στον κόσμο, φυσικά και με ενδιαφέρουν και τα κοιτάω. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να τρελαίνομαι κάθε μέρα και να τα βλέπω. Θέλω να τα βλέπω λίγο πιο μακροπρόθεσμα το πράγμα, μια μέρα θα είναι έτσι, μια μέρα θα είναι αλλιώς.. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να το κοιτάς σε βάθος χρόνου..”

Τι λέει για τη φιλία της με τη Ρούλα Κορομηλά; “Δεν κουράζομαι να την παρακολουθώ στην τηλεόραση, να τη βλέπω και να τη χαίρομαι σαν άνθρωπο(…) Δεν θα ήθελα ποτέ να προβληθώ χρησιμοποιώντας το όνομα κάποιου άλλου, ειδικά της Ρούλας που την εκτιμώ τόσο πολύ. (…)Τη Ρούλα την εκτιμώ βαθύτατα και είμαι πολύ τυχερή που τη γνώρισα. Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος που έχει βοηθήσει πολλά πρόσωπα της σόου μπιζ. Στη ζωή δεν είμαστε μόνοι μας, πάντα κάποιος πρέπει να πιστέψει σε κάποιον ή κάποια για να του δοθεί η ευκαιρία. Όταν ξεκίνησα δεν ήξερα κανέναν, και αυτή τη στιγμή χαίρομαι που είμαι σε θέση να μπορώ να πω ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ στη Ρούλα Κορομηλά.

Παρά τις σέξι εμφανίσεις δηλώνει ντροπαλή αλλά πιστεύει ότι “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”: “Θεωρώ πολύ χειρότερο κάποια που είναι με το ταγεράκι και το ζιβάγκο μέχρι πάνω και δεν ξέρει κανείς τι λαμογιές κάνει, παρά μια νέα κοπέλα που μπορεί να φορέσει ένα μίνι κι ένα ντεκολτέ”

Τέλος δηλώνει πως έχει βαρεθεί να την ρωτούν αν είναι μόνη της. “Αν έχω κάτι να πω θα το πω”, λέει χαρακτηριστικα.

Read More

And More