“Ελα στη θέση μου”: Κι όμως πέφτει θύμα απαγωγής η “Ρενάτα”!

Oπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του Alpha ο καβγάς για το «κορμάκι» της Φαίης καλά κρατεί κι ο Βλάσης, ανένδοτος, θέλει να μάθει την αλήθεια. Πώς βρέθηκε το εσώρουχό της στο γραφείο του Δαμιανού; Η Φαίη στύβει το μυαλό της και μια ιδέα του Ζούβα τη σώζει. Στην ταβέρνα το τρίο Μιράντα-Θοδωρής-Λεωνίδας τσακώνεται ως συνήθως, ενώ η Σύλβια προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τη νέα αγάπη της, τον Ζούβα.
Ο Διάκος μετά την άρνηση του Αχιλλέα να πάει με τα νερά του, έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Αιμιλία, αλλά ο Αχιλλέας παρακολουθεί, και παράλληλα τρέχει να βρει στοιχεία. Και όσο η Ρενάτα ξεκουράζεται στην έπαυλη, η προγραμματισμένη επίθεση της Ισμήνης ξεφεύγει από τον Μίμη και όλα πάνε στραβά.

Η Φαίη, με ύπουλο τρόπο, πείθει τον Βλάση για την αθωότητά της, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στα «ιδιαίτερα» γούστα του Δαμιανού. Η Ρενάτα βρίσκεται για ακόμα μία φορά σε άγρια κόντρα με τον Αχιλλέα, ενώ αυτός ψάχνει για το κλειδί στις κορνίζες της έπαυλης.

Παράλληλα, ο Διάκος ανακαλύπτει την παγίδα που έστησε ο Αχιλλέας και γίνεται έξαλλος. Η κατάσταση της Ισμήνης είναι τραγική και όσο εκείνη δεν μιλάει τόσο ο Μίμης κατακλύζεται από τύψεις γι’ αυτό που της προκάλεσε, αλλά και οργή για τους φυσικούς αυτουργούς. Το σοκ στο οποίο βρίσκεται η Ισμήνη αναγκάζει τη Μιράντα να σκεφτεί τη χειρότερη πιθανή εκδοχή για το συμβάν.
Η Φαίη πιέζει τον Βλάση να ψάξει τα περιουσιακά του, αλλά τα νέα που θα μάθουν δεν θα τους αρέσουν καθόλου. Η Ισμήνη κρύβει από τη Ρενάτα την αλήθεια για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ ο Μίμης ψάχνει εναγωνίως τους δράστες. Η Ελλη υποψιάζεται ότι ο Δαμιανός έχει κρυφή σχέση με τη Φαίη. Εν τω μεταξύ, το «παιχνίδι» του Διάκου Παπασταύρου πλησιάζει στην τελευταία παρτίδα: μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας έχει το κλειδί που ψάχνει και του δίνει τελεσίγραφο.

Η Ρενάτα πέφτει θύμα απαγωγής και ο Αχιλλέας έχει λίγες ώρες για να τη βρει και να τη σώσει. Εν τω μεταξύ, η Αιμιλία αποφασίζει την αποπομπή του Βλάση από την εταιρεία. Εκείνος όμως έχει άλλα προβλήματα: Δεν φτάνει που η Φαίη του έχει κλείσει την πόρτα, μαθαίνει για τον ξυλοδαρμό της Ισμήνης και σπεύδει στο πλευρό της.

Η Φαίη από την άλλη αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και αντιμετωπίζει ευθέως την Αιμιλία. Πιο δύσκολο όμως της είναι να αντιμετωπίσει αυτό που ποτέ δεν περίμενε: ότι έχει πραγματικά αισθήματα για τον Βλάση.

Ο Βλάσης απαιτεί εξηγήσεις από την Αιμιλία για την απομάκρυνσή του από την εταιρεία, ενώ ο Δαμιανός προσπαθεί να εκμαιεύσει από τη Φαίη τα αισθήματά της για τον Βλάση. Ο Διάκος με τον Αχιλλέα συγκρούονται για το κλειδί της θυρίδας και ο Βλάσης έρχεται αντιμέτωπος με έγγραφα που έχει υπογράψει χωρίς να έχει δώσει σημασία…

Read More

And More