«Έλα στη θέση μου»: Όσα έγιναν στο τελευταίο γύρισμα για φέτος – Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

Οι ηθοποιοί της σειράς «Έλα στη θέση μου» πραγματοποίησαν χθες το τελευταίο γύρισμά τους για την φετινή σεζόν και ανήρτησαν στα social media backstage στιγμιότυπα.

Το TLIFE, μάλιστα, εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο με τους πρωταγωνιστές να έχουν ανεβασμένη διάθεση κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και να κάνουν βουτιές στην πισίνα μετά το τελευταίο “cut” του σκηνοθέτη.

Η κωμική σειρά του Alpha έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και για τέταρτη συνεχή χρονιά βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, κάνοντας τους δείκτες τηλεθέασης να χτυπάνε κόκκινο. Φέτος τερμάτισε πρώτη κλείνοντας τη σεζόν 2019-2020 με σημαντικές πρωτιές, τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, ενώ έχει πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το τελευταίο γύρισμα του “Έλα στη θέση μου” ήταν το τελευταίο για δύο βασικούς ήρωες, τους οποίους δεν θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μαρίνο και την Ηρώ Πεκτέση, που αποχωρούν από το επιτυχημένο σίριαλ και αποχαιρέτησαν με χαμόγελα -παρά το κλίμα συγκίνησης που υπήρξε- τους συναδέλφους τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More