Ελεάννα Τρυφίδου: Το ταξίδι στο εξωτερικό μετά την απομάκρυνσή της από τον ΣΚΑΪ!

Εκτός ΣΚΑΪ βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Ελεάννα Τρυφίδου. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», έπαυσε να ανήκει στο δυναμικό του σταθμού και η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα, με τον Γιώργο Λιάγκα να μιλά ζωντανά στον αέρα της εκπομπής για αυτήν την εξέλιξη.

Η Ελεάννα πάντως, προς το παρόν δεν θέλησε να πάρει κάποια επίσημη θέση, αλλά αρκέστηκε στο να φύγει ένα ταξίδι στο εξωτερικό για ηρεμία και… περισυλλογή. «Με χαμόγελο η blue Monday γίνεται κόκκινη και φωτεινή!», γράφει χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος και ανεβάζει φωτογραφίες από τις βόλτες της στην Κωνσταντινούπολη.

 

Σύμφωνα πληροφορίες, το κανάλι και η αρχισυντάκτρια είχαν τον τελευταίο καιρό διάσταση απόψεων ως προς το περιεχόμενο και τον χειρισμό της θεματολογίας της εκπομπής, κάτι που προφανώς οδήγησε σε οριστική μεταξύ τους ρήξη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, πάντως, μιλώντας στην εκπομπή του αποκάλυψε: «Με την Ελεάννα είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Ξεκινήσαμε μαζί από Star. Η σχέση μας δεν είναι μόνο επαγγελματική, αλλά και φιλική όλα αυτά τα χρόνια. Σαν να είναι οικογένεια μου. Στη ζωή, όμως συμβαίνουν πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Και παίρνονται αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο ίδιος βέβαια, έσπευσε να τονίσει πως η πρώην αρχισυντάκτρια της εκπομπής του είναι ένας πολύ άξιος άνθρωπος και κανένας άνθρωπος που αξίζει δεν χάνεται και κατέληξε: «Από σήμερα δεν θα είναι η Ελεάννα σε αυτήν την εκπομπή».

Read More

And More