Έλενα Ασημακοπούλου: “Αυτό που ζήσαμε ήταν ένας εφιάλτης, δεν έχω καταφέρει να γυρίσω στο σπίτι μας”

Ιδιαίτερα δύσκολα είναι τα τελευταία 24ωρα για πολλούς συνανθρώπους μας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που συνεχίζουν να πλήττουν τη χώρα μας. Ανάμεσα σε εκείνους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την οικεία τους είναι και η Έλενα Ασημακοπούλου με την κόρη της. (δες εδώ όσα είπε η Έλενα Ασημακοπούλου στο TLIFE)

Η ηθοποιός σήμερα επισκέφθηκε την περιοχή που βρίσκεται στο σπίτι της καταγράφοντας με το τηλέφωνό της τις τραγικές εικόνες που έχει αφήσει πίσω της η φωτιά αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι της.

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας 4 μέρες τώρα… Αυτό που ζήσαμε ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης… Δεν έχω καταφέρει να γυρίσω στο σπίτι μας ακόμα… δεν έχουμε νερό και η κατάσταση είναι αποπνικτική… Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους, πυροσβέστες και εθελοντές, που κατάφεραν και σταμάτησαν τη φωτιά λίγο πριν τον οικισμό μας.

Λυπάμαι απεριόριστα για όλους όσους έχασαν τις περιουσίες τους τόσο άδικα. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα υπάρξει τιμωρία σε όσους προκάλεσαν τόσο πόνο και καταστροφή” έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Ασημακοπούλου.

Read More

And More