Έλενα Ασημακοπούλου: «Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 31/12 η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Τζένη Θεωνά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ερχομό της κορούλας της, Μαρίας αλλά και στις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της.

«Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. Γιατί και εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα ένα ακόμα παιδί μετά την Μαρία, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά… μπαρούφες! Δεν είναι και κάτι, εντάξει, αλλά βιαζόμουν λίγο οπότε όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι και πέρασα δύσκολα είπα ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω» είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Η Μαρία ήρθε πάρα πολύ εύκολα στη ζωή μου όταν ήμουν 27 χρονών, νεότατη» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε: «Μετά από τέσσερα χρόνια μπήκα στη διαδικασία αυτή γιατί ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο, μας συνέβησαν και πολλά οικογενειακά προβλήματα με απώλειες ανθρώπων δικών μας. Εκείνη την περίοδο δεν πήρα κάποια ψυχολογική υποστήριξη, μετά όμως συμβουλεύτηκα μια φίλη η οποία με βοήθησε πάρα πολύ».

«Σίγουρα δεν πρέπει να τα παρατάς αν όντως θες κάτι πάρα πολύ να γίνει, όπως συγκεκριμένα μια εγκυμοσύνη, αλλά το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να λύσει μια γυναίκα», κατέληξε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Read More

And More