Έλενα Ασημακοπούλου: Επέστρεψε στο σπίτι της, μετά από ώρες αγωνίας – Η φωτιά σταμάτησε 500 μέτρα πριν από αυτό

Μερικά εικοσιτετράωρα γεμάτα άγχος, φόβο και αγωνία πέρασε η Έλενα Ασημακοπούλου, αφού η φωτιά που ξέσπασε στη Βαρυμπόμπη έφτασε στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι της, στον Άγιο Στέφανο. Η γνωστή ηθοποιός, ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, μάζεψε δύο πράγματα και το εγκατέλειψε, καθώς η φωτιά ήταν πολύ απειλητική.

Σήμερα, η Έλενα Ασημακοπούλου επέστρεψε στην οικία της μαζί με την κόρη της και με ανακούφιση είδε ότι αυτή είχε σωθεί από την πύρινη λαίλαπα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, η φωτιά σταμάτησε 500 μέτρα πριν από το σπίτι της. 

 

Διάβασε ακόμα: Έλενα Ασημακοπούλου: Σοκάρει η περιγραφή της στο TLIFE για την εκκένωση του σπιτιού της εξαιτίας της φωτιάς

 

“Να σας ενημερώσω, λοιπόν, πως σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας και είμαστε καλά και εγώ και το παιδί… Η φωτιά σταμάτησε περίπου 500 μέτρα από το σπίτι μας… Ναι, όταν έφτασα και το είδα σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο.

Εύχομαι ολόψυχα να τελειώσει σύντομα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και παράλληλα να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που προκάλεσαν τόση μεγάλη καταστροφή. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους”, έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More