Έλενα Γαλύφα: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της – Η συγκινητική ανάρτηση

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Έλενα Γαλύφα. Η γνωστή influencer από χθες βιώνει μια μεγάλη απώλεια, αυτή του πατέρα της στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Ο πατέρας της Έλενας Γαλύφα, έφυγε από τη ζωή πριν μια εβδομάδα, στις 12 Ιανουαρίου και εκείνη τώρα που έχει καταφέρει να ανακτήσει κάπως τις δυνάμεις της και να ξανασταθεί στα πόδια της θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο στο instagram.

“Μπαμπά μου… Αχ δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω.. γράφω, σβήνω και ξαναγράφω και πάμε ξανα… είναι η πρώτη φορά που όσα νιώθω δεν μπορούν να αποτυπωθούν.. μου φαίνονται λίγα!

Είναι όμως και η πρώτη φορά που νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη γιατί έμαθα τι σημαίνει να έχεις καλοσύνη, τι σημαίνει να μην κρατάς κακία, να είσαι διάφανος, αυθεντικός, γενναιόδωρος.. να μην παραπονιέσαι, να χαμογελάς, να περνάς καλά και να περνάν καλά και οι γύρω σου.. αχ μωρέ μπαμπά, σου άρεσαν τα τραπέζια!!! Κάθε Κυριακή και ένα τραπέζι.. και τα παράγγελνες όλα!!

Ξέρεις τι άλλο μου έμαθες; να ταξιδεύω από μικρή, να τρώω καλά, να δουλεύω πολύ αλλά και να κοιμάμαι πολύ.. να γελώ εύκολα! Και κάτι ακόμα, μου έμαθες τι σημαίνει να είσαι τόσο αγαπητός και να μένεις στις καρδιές των άλλων.. μπαμπά αυτές τις ημέρες το ένιωσα έντονα! σε αγάπησαν πολύ πολλοί.. όλοι! Και τους ευχαριστώ αληθινά που μου το έδειξαν τόσο. Πήγαινε να σε αγαπήσουν και άλλοι τώρα και εγώ κάθε βράδυ θα σου ψιθυρίζω «Σαγαπω πολύ πολύ» όπως εσύ.. η σειρά μου τώρα, Μπαμπά μου!
Rest In Peace Dad. 12.1.2022″ έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Γαλύφα.

Read More

And More