Έλενα Γκρέκου: Βραδινή έξοδος με τον 15 χρόνο γιο που έχει αποκτήσει με τον Βαλάντη! [pics]

Η Έλενα Γκρέκου και ο Βαλάντης υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Μαζί απέκτησαν ένα παιδί, αλλά κάποια στιγμή η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Μπορεί μετά τον χωρισμό τους να είχαν μια διαμάχη που τους οδήγησε μέχρι και στα δικαστήρια, ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού και οι δυο καλλιτέχνες έχουν μια πιο ουσιαστική και αρκετά πολιτισμένη σχέση, για το καλό του γιου τους.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένη με τον 15χρονο σήμερα Χάρη, ο οποίος αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της. Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, ενώ όσο εκείνος μεγαλώνει μπορεί και την συνοδεύει άνετα σε κοσμικές της εξόδους. Πρόσφατα, λοιπόν, μαμά και γιος πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας το “παρών” σε γνωστό εστιατόρια στο Σύνταγμα, αποδεχόμενοι το κάλεσμα του pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Η Έλενα και ο Χάρης, αφού δείπνησαν,πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Έλενα Γκρέκου μαζί με τον Νεκτάριο Σκαμνάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164