Cannes – The End – Τι είδαμε τις τελευταίες ώρες του φεστιβάλ;

Πριν από λίγες ώρες έληξε το 64ο φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες. Ποιες εμφανίσεις ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί;

Η κριτής Uma Thurman έκλεισε το φεστιβάλ με μια μάξι τουαλέτα σε μπλε ηλεκτρίκ, ένα κομμάτι που ανέδειξε την εντυπωσιακή σιλουέτα της! Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της με ψηλοτάκουνα επέλεξε να φορέσει Jimmy Choo σανδάλια σε ασημί.

Η Claudia Schiffer στην πρεμιέρα της ταινίας “This Must Be The Place” επέλεξε να φορέσει το αγαπημένο της στιλ φορέματος από τους αγαπημένους της σχεδιαστές Dolce & Gabbana. Φάσες μαύρης δαντέλας με lingerie αναφορές συνδυάστηκαν με μαύρα kitten heels και εντυπωσιακό κολιέ.

Η νικήτρια του βραβείο “Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία” για την ταινία “Melancholia”, Kirsten Dunst ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της με μια εντυπωσιακή τουαλέτα Chanel! Μας κράτησε την καλύτερη εμφάνιση για το τέλος η Kirsten φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι από την ανοιξιάτικη συλλογή υψηλής ραπτικής της Chanel! Είναι ένα από τα πιο ωραία φορέματα που είδαμε φέτος αλλά η επιλογή των παπουτσιών είναι η πιο λάθος καθώς διακόπτουν βίαια το ρομαντικό τελείωμα της φούστας!

H Gwen Stefani σε συσκευασία δώρου με διπλό φιόγκο περπατάει στο κόκκινο χαλί της ταινίας “This Must Be The Place”. Η κάθετη γραμμή που διατρέχει όλο το φόρεμα και μετατρέπεται σε τιράντα προσθέτει ύψος και αδυνατίζει, κάτι που η Gwen βέβαια δεν έχει ανάγκη! Η Armani Privé τουαλέτα της κάνει αίσθηση με τι σχισμή κάτω από το στήθος που μας δίνει μια μικρή γεύση από τους γυμνασμένους κοιλιακούς της Gwen!

Read More

And More