Έλενα Κώνστα: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα μπει στο Survivor – Ανησυχώ»

Αντίστροφα έχει αρχίσει πλέον να μετρά ο χρόνος μέχρι την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor. Ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε να συμμετέχουν στην ομάδα των διασήμων είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ωστόσο πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το αν τελικά στο ριάλιτι επιβίωσης θα μπει και η πρώην σύντροφός του Έλενα Κώνστα.

Η κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” συνάντησε την Έλενα Κώνστα η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπει στο Survivor και παραδέχτηκε ότι ανησυχεί που ο πρώην σύντροφός της θα είναι μακριά και δε θα μπορούν να επικοινωνούν.

«Δέχτηκα πρόταση τηλεφωνική τον Νοέμβριο για να πάω στο Survivor και την απέρριψα απευθείας. Κάνω τρεις δουλειές εδώ. Δε μου έχουν τάξει τίποτα για να πάω. Είπα κατευθείαν όχι. Ήμουν αρνητική. Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι ο Λάμπρος θα πάει. Ανησυχώ. Και σένα αν πήγαινε ένας πολύ δικός σου άνθρωπος θα ανησυχούσες. Δε θα μπορώ να τον παίρνω τηλέφωνο, να επικοινωνούμε αν κάτι πάθω ή αν κάτι πάθει εκείνος. Είναι πολύ σκληρό μετά από 5 χρόνια σχεδόν – ανεξάρτητα με το αν είμαστε μαζί ή όχι – να μην έχω επαφή μαζί του. 

Με αγχώνει πάρα πολύ αυτό. Με αγχώνει το αν θα δει ο κόσμος αυτό που είναι ο Λάμπρος γιατί είναι λίγο… νευριάζει εύκολα και φοβάμαι γι’ αυτό. Δεν έχουμε εγώ και ο Λάμπρος καμία σχέση με τον Σάκη και την Μαριαλένα. Δε νομίζω ότι θα πουλήσει αν μπω μέσα γιατί δεν έχουμε κάτι να πουλήσουμε. Εδώ δεν πουλήσαμε τη σχέση μας. Δεν κρύβαμε ποτέ κάτι και όταν χωρίσαμε, μετά για έναν χρόνο κάναμε και εκπομπή μαζί… Έχουμε ούτως ή άλλως πολύ καλές σχέσεις, εδώ βρισκόμαστε σπίτι του και δε γίνεται τίποτα.

Δεν είναι ωραίο να μιλάμε υποθετικά. Δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να συμβεί σε έναν Άγιο Δομίνικο που δεν έχεις φαγητό και ζεις σε μια καλύβα. Σίγουρα θα είσαι με κάποιον που ξέρεις πιο κοντά αλλά επειδή μπορεί να έχει έναν άλλο άνθρωπο στη ζωή του ή εγώ αντίστοιχα, δεν είναι ωραίο να τα λέμε αυτά

 

Read More

And More