Έλενα Κώνστα: Η πρώην σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη νέα του σχέση

Η Έλενα Κώνστα μπορεί να έχει χωρίσει από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και συνεχίζουν να κάνουν παρέα.

Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου μίλησε για τη νέα σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και το γεγονός ότι είναι ακόμη single!

«Εννοείται πως δεν ήταν όλα ρόδινα μετά τον χωρισμό. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και οι δύο για να έχουμε μια καλή σχέση. Δεν είμαστε φίλοι με τον Λάμπρο, αλλά δυο άνθρωποι που έχουμε αγαπηθεί πολύ και συνεχίζουμε και αγαπιόμαστε. Όταν ήταν μόνος του στην περσινή Πρωτοχρονιά, εννοείται ήρθε μαζί μου με την οικογένεια μου. Δεν θα τον άφηνα μόνο του» δήλωσε αρχικά η Έλενα Κώνστα.

«Έμαθα ότι έχει μια κοπέλα. Δεν την έχω γνωρίσει, δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Μένει μακριά η κοπέλα από τον Λάμπρο; Πού μένει; Πηγαίνω σπίτι του και φροντίζω τις γάτες του. Ο Λάμπρος ό,τι μπορεί το κάνει, δεν είναι τεμπέλης. Λάτρευε το Survivor!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει σχέση μετά τον Λάμπρο. Έβγαινα με κάποιους και είχαν «θέμα» με τον Λάμπρο, ήθελαν να μου το ξεκόψουν αλλά έβαλα τα όρια μου. Δεν έχω σχέση με τα προσωπικά του Λάμπρου, καμία σχέση. Δεν θα τα χαλάσω είμαι χαρούμενη και θέλω να τον βλέπω χαρούμενη. Ο άντρας που θα δεχτεί ότι ο Λάμπρος θα είναι στη ζωή μου… he is the one!» εξομολογήθηκε η Έλενα Κώνστα για την προσωπική της ζωή.

 

Read More

And More