Έλενα Κώνστα: Όσα αποκάλυψε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό! “Λένε ότι τα πήρα για να πω ότι έχω κορονοϊό”! Βίντεο

Η δημοσιογράφος Έλενα Κώνστα, αποκάλυψε στα προσωπικά της social media πριν λίγες μέρες ότι έκανε τεστ για τον κορονοϊό και ήταν θετικό. Η ίδια το αποκάλυψε προκειμένου να ενημερωθούν όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά της τις τελευταίες μέρες και να προσέξουν τις κινήσεις τους.

Η Έλενα μίλησε σήμερα στη εκπομπή “Καλοκαίρι not και περιέγραψε όσα νιώθει αναφέροντας χαρακτηριστικά για την έλλειψη γεύσης και όσφρησης! “Ότι και να τρώω δεν καταλαβαίνω τι τρώω” είπε η Έλενα! “Επίσης δεν μυρίζω τίποτα κάνω μπάνιο με αφρόλουτρο και δεν το μυρίζω”!

Αποκάλυψε όμως και κάτι ακόμα πιο συγκλονιστικό. Ότι πολλοί γνωστοί παίρνουν τηλέφωνο τη μαμά της και της λένε ότι πήρε λεφτά για να πει ότι έχει κορονοϊό!

“Oι συγγενείς μου με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε πως γνωστοί τους τους πήραν τηλέφωνο και τους είπαν πόσα πήρα για να πω ότι έχω κορονοϊό… ότι χρηματίστηκα”! είπε μεταξύ άλλων η Έλενα στην εκπομπή!

Δες το βίντεο

Read More

And More