exclusive!

‘Ελενα Μπάση: To TLIFE “τσάκωσε” την 38χρονη τραγουδίστρια σε έξοδό της, μετά την αποχώρηση από το The Bachelor (φωτογραφίες)

Την Έλενα Μπάση “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του TLIFE το απόγευμα της Δευτέρας στη Γλυφάδα σε μια έξοδό της με καλή της φίλη. Οι δυο γυναίκες φανερά ευδιάθετες απόλαυσαν τη βόλτα τους και τα ψώνια τους.

Η Έλενα Μπάση όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι φανερά ανανεωμένη ενώ για την εμφάνισή της επέλεξε ένα πιο χαλαρό αλλά ταυτόχρονα chic look με λευκά αθλητικά παπούτσια, λευκό παντελόνι Kendall + Kylie, μαύρη μπλούζα Balenciaga και μαύρο σακάκι.

 

Η Έλενα Μπάση είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ονόματα που είχαν συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Bachelor σχολιάστηκε αρκετά τόσο για τη στάση της μέσα στο παιχνίδι όσο και για την ηλικία της.

Η παίκτρια κατά την παραμονή της στο ριάλιτι δήλωνε πως είναι 38 ετών με πολλούς να αμφισβητούν το συγκεκριμένο γεγονός. Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και η αδερφή της στο TLIFE αποκαλύπτοντας πως η πραγματική της ηλικία δεν απέχει πολύ από το 38. (Δες εδώ τι δήλωσε η αδερφή της Έλενας Μπάση για την ηλικία της).

 

Και η ίδια η τραγουδίστρια όμως σε συνέντευξή της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πλάκα με την ηλικία της και απάντησε σε παλαιότερη δήλωση της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας πως υπήρξαν συμμαθήτριες. (Δες εδώ τι είπε η Έλενα Μπάση στη Σταματίνα Τσιμτσιλη για την ηλικία της)

 

 

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το ΤLIFE

Read More

And More