Έλενα Μπάση: Η φαρμακερή ατάκα της Τσιμτσιλή για την ηλικία της! “Και εγώ 38 είμαι… Μήπως ήμασταν συμμαθήτριες”; (βίντεο)

Το πρωί της Δευτέρας, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του “The Bachelor“, Έλενα Μπάση, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day”.

Η ξανθιά τραγουδίστρια μίλησε φυσικά για την ηλικία της, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης στα social media. Η ίδια, μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είναι συμμαθήτρια της Ναταλίας Γερμανού απαντώντας έτσι χιουμοριστικά στην παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” που είχε σχολιάσει την ηλικία της. Χαμογελαστή και ακομπλεξάριστη, η Έλενα Μπάση ανέφερε ότι απόλαυσε το τρολάρισμα γύρω από την ηλικία της και γέλασε με τα εύστοχα σχόλια. 

“Θα μου μιλάς στον πληθυντικό λόγω της ηλικίας μου”, ζήτησε αρχικά η Έλενα Μπάση από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με εκείνη να της απαντά: “Και εγώ 38 είμαι… Μήπως ήμασταν συμμαθήτριες;”. Ο χιουμοριστικός διάλογος συνεχίστηκε με την ξανθιά τραγουδίστρια να αναφέρει: “Συμμαθήτρια ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού. Έχω πάρα πολύ χιούμορ!”. 

Ωστόσο, γι’ ακόμα μια φορά η Έλενα Μπάση απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με την ηλικία της. 

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More