Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Η καθημερινότητά τους είναι όμορφη!

Ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς είναι η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας αλλά ήδη περνούν την καθημερινότητά τους σαν παντρεμένοι. Απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί και κάνουν όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Το κοινό μέλλον και την σχέση τους που θα επισημοποιηθεί πριν το καλοκαίρι μέσα σε αυτό το χρόνο.

Πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν τον έρωτά τους που γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Η Έλενα μιλάει στην συνεντεύξεις της ανοιχτά για τον σύντροφό της ενώ οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους διαδέχονται η μία την άλλη. Το ζευγάρι δεν φοβάται να είναι μάλιστα και διαχυτικό.

Σε πρόσφατη εξόρμησή τους στα μαγαζιά η τραγουδίστρια και ο πολιτικός μηχανικός δεν δίστασαν να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε γνωστό κατάστημα υποδημάτων σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Ντυμένοι casual και χαμογελαστοί χάζεψαν τις βιτρίνες των καταστημάτων!

Η Έλενα και ο Ανδρέας έκαναν τα ψώνια τους για τις γιορτές ενώ χάρηκαν και την βόλτα τους στο γιορτινό σκηνικό που είχε στηθεί στα μαγαζιά. Δες φωτογραφίες!

Read More

And More