Έλενα Παπαρίζου: Από το απρόοπτο περιστατικό στη συναυλία, στα MAD VMA – «Υπόκλιση» στο διαδίκτυο για την τραγουδίστρια

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις στα social media μετά τον καυγά Snik – Light  στα MAD VMA αλλά και τις σκηνές βίας με την Έλενα Παπαρίζου να τρέχει να για διαφυγή.

Τα μουσικά βραβεία διακόπηκαν και ξεκίνησαν μετά από λίγα λεπτά με αρκετούς θεατές και clebrities να αποχωρούν πριν το τέλος της βραδιάς.

 

Έλενα Παπαρίζου – Το πρώτο μήνυμα για τις σκηνές βίας στα MAD VMA

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα.

Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες , μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στην βία, όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στο instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

 

Έλενα Παπαρίζου – Στο πλευρό ο καλλιτεχνικός κόσμος

Ζέτα Δούκα:

Σάκης Ρουβάς:

Χρήστος Δάντης:

Θέμης Γεωργαντάς:

Ελένη Φουρέιρα:

Έλενα Παπαρίζου – Η εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη

Η πετυχημένη τραγουδίστρια έδωσε μία επιτυχημένη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές με την ερμηνεία της επί σκηνής. Ωστόσο ένα απρόοπτο συμβάν παραλίγο να χαλάσει το live.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Η Έλενα Παπαρίζου, ενώ βρισκόταν στη σκηνή, αντιλήφθηκε πως υπήρχε μια αναστάτωση κάτω στους θεατές.. Τότε σταμάτησε τη μουσική και ρώτησε τι συμβαίνει με κάποιες νεαρές κοπέλες να της λένε πως είναι ένας τύπος με κατεβασμένο το παντελόνι του.

Αμέσως η Έλενα Παπαρίζου κάλεσε από το μικρόφωνο τους διοργανωτές ώστε να απομακρυνθεί άμεσα ο συγκεκριμένος άνδρας, ενώ αν χρειαστεί να παρέμβει και η αστυνομία.

Μετά το τέλος της μεγάλης συναυλίας η Έλενα Παπαρίζου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο ατυχές συμβάν, αποφεύγοντας να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

Έλενα Παπαρίζου: Κύμα συμπαράστασης στο twitter

 

Η Έλενα Παπαρίζου μέσα σε μία εβδομάδα έγινε η τραγουδίστρια – πρότυπο καθώς αντιμετώπισε με θάρρος δύο άσχημα περιστατικά, ενώ κινδύνευσε η σωματική της ακεραιότητα. 

Έλενα Παπαρίζου: Μερικά απ’ όσα γράφτηκαν στο twitter:

 

 

 

 

 

 

Read More

And More