Έλενα Παπαρίζου: Chic εμφάνιση στη συναυλία της Μαρινέλλας στο ΚΠΙΣΝ! [pics]

Η Μαρινέλλα, πέρα από την φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά ακόμα σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις.

Στις 17 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια-μύθος παρουσίασε μία ιδιαίτερη παράσταση, στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Νανούρη, σε ενορχήστρωση και διεύθυνση της Συμφωνικής Ορχήστρας «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ», Αλέξιου Πρίφτη.

Αυτή ήταν η δεύτερη από τις δύο προγραμματισμένες και sold out συναυλίες της κορυφαίας Ελληνίδας καλλιτέχνιδας, η οποία ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό των 30 ετών προσφοράς στα παιδιά και την κοινωνία, του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, με την παρουσία τους τίμησαν τη Μαρινέλλα πολλά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Έλενα Παπαρίζου, σε μία solo βραδινή έξοδό της μετά από καιρό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με ψηλοτάκουνες γόβες στο ίδιο χρώμα και ένα μπορντό παλτό, έκλεψε τις εντυπώσεις με την chic και sexy εμφάνισή της. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις με έμφαση στα μάτια, ενώ τα μαλλιά της ήταν ίσια με χωρίστρα στη μέση.

Δες τις φωτογραφίες:

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, την Μαρινέλα απόλαυσαν επί σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Τάκης Ζαχαράτος και η Χάρις Αλεξίου. Όλοι μαζί μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς την επισκέφθηκαν στο καμαρίνι της και φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Έλενα Παπαρίζου – Τάκης Ζαχαράτος – Χάρις Αλεξίου – Γιώργος Νανούρης – Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός

Τάκης Ζαχαράτος

Φωτογραφίες: NDP/Instagram

Read More

And More