Έλενα Παπαρίζου – Ελένη Φουρέιρα: Η στήριξη της Εθνικής μέσα από τα social media!

Μπορεί η Εθνική Ελλάδος να αποχαιρέτησε χθες τη Βραζιλία, μετά τον αποκλεισμό της από την Κόστα Ρίκα, στους 16 του Μουντιάλ, η αγωνία όμως έμεινε αμείωτη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες του Σάντος να κρατούν ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης, μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Παπασταθόπουλο στο 90′.

Ωστόσο, οι χαμένες ευκαιρίες στην παράταση, οδήγησαν το ματς στα πέναλτι, όπου η Εθνική ηττήθηκε με 5-3, αλλά πολλοί ήταν οι επώνυμοι που θέλησαν να πουν ένα μπράβο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, μέσα από τα social media.
Ανεβάζοντας φωτογραφίες της Eθνικής, αλλά και της γαλανόλευκης σημαίας κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά το τέλος του ματς, οι celebrities έστειλαν το δικό τους μήνυμα.
“Δεν πειράζει Ελλάδα μας! Πάντα νικητές”, έγραψε η Έλενα Παπαρίζου ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

/

Ενώ και η Ελένη Φουρέιρα έγραψε: “Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για εσάς. Ένα μεγάλο μπράβο!”
“Μπράβο στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι”, σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

/

Ένα μεγάλο μπράβο στους Έλληνες είπε μέσω του twitter ο Σάκης Ρουβάς:

Με μια φωτογραφία της Eθνικής και μια καρδούλα στη μέση ήταν η φωτογραφία των Otherview που έγραφε: “Αυτή η ομάδα για εμένα το σήκωσε. Ένωσε πάλι όλους τους Έλληνες”.

/

Περήφανος Έλληνας δηλώνει ο Νίκος Αλιάγας μετά την προσπάθεια της Εθνικής.

Το μήνυμα της Μαριέττας Χρουσαλά…

Ακόμη, η Χριστίνα Σάλτη έγραψε: “Proud to be Greek! Πάντα νικητές”.

/

Τέλος, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που κατά τη διάρκεια του αγώνα ανήρτησαν φωτογραφίες με την ελληνική σημεία, ανάμεσά στους οποίους και η Δούκισσα Νομικού με τον Ανδρέα Γεωργίου, ενώ η Εύα Καϊλή ανέβασε μια φωτογραφία με τα χρώματα της Εθνικής από το Euro 2014.

Δούκισσα Νομικού…
/

Ανδρέας Γεωργίου
/

Εύα Καϊλή
/

Read More

And More