Έλενα Παπαρίζου και Τάμτα σε μια ξεχωριστή συνεργασία με άρωμα γυναίκας

Δυο από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά στις 21.30

Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου και την Τάμτα που πρόκειται να ανέβουν στη σκηνή και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να μας παρασύρουν σε ένα μοναδικό pop μουσικό ταξίδι που θα τα έχει όλα. Οι δυο γυναίκες άλλωστε διαθέτουν άριστη σχέση μεταξύ τους και όπως έχουν δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή τους ο θαυμασμός και η εκτίμηση που τρέφει η μια για το πρόσωπο της άλλης είναι απεριόριστος.

Από τη μια η Νο1 της Ευρώπης  Έλενα Παπαρίζου  με το σερί επιτυχιών, τις πρωτιές στο airplay chart των ραδιοφώνων, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει πάντα να κερδίζει το κοινό. Έχοντας στο ενεργητικό της όλες τις αγαπημένες διαχρονικές τις επιτυχίες αλλά και τις πιο πρόσφατες όπως  «Αν με δεις να κλαίω»,  «Σε ξένο σώμα»  και  «Άσκοπα ξενύχτια»  έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό και άκρως επικοινωνιακό που δεν λείπει το συναίσθημα.

Και από την άλλη η Τάμτα, το  απόλυτο fashion icon της ελληνικής pop σκηνής  με το ευρηματικό στυλ και τις μοναδικές ερμηνευτικές ικανότητες ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Η εκρηκτική  Τάμτα  στην  15ετή της  πορεία συνεχίζει να παρουσιάζει το «διαφορετικό» στην pop μουσική σκηνή με ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση. Κατέχει τον τίτλο ενός από τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνη στο Spotify και το τραγούδι  “Senorita”  αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά τραγούδια για το 2019. Το  «Σ ‘αγαπώ»σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του πανελλήνιου airplay chart, ενώ το  “Δεν είσαι εδώ”  έγινε viral μετά την προβολή του από το GNTM, κάνοντας όλη την Ελλάδα να το σιγοτραγουδά.

Η 4η Σεπτεμβρίου όπως φαίνεται θα έχει άρωμα γυναίκας με την Έλενα Παπαρίζου και την Τάμτα να υπόσχονται μια μουσική βραδιά που θα αφήσει εποχή.

 

 

Read More

And More