Έλενα Παπαρίζου: Μία ακόμα λήψη από την καυτή φωτογράφιση για το μιούζικαλ “Nine”

Το διάσημο μιούζικαλ Nine των Arthur Kopit και Maury Yeston, σε απόδοση από τα ιταλικά του Mario Fratti και βασισμένο στο 8 1/2 του Fellini παρουσιάζεται από τις 28 Οκτωβρίου στη σκηνή του Πάνθεον σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα από ένα θίασο εκλεκτών συνεργατών. Ανάμεσά τους και η Έλενα Παπαρίζου η οποία μας έχει ήδη εξάψει την περιέργεια με την καυτή φωτογράφιση που έκανε για τις ανάγκες της παράστασης.

Η τραγουδίστρια, που υποδύεται στο μιούζικαλ μία πόρνη, μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Στο Nine πρωταγωνιστεί στον μοναδικό ανδρικό ρόλο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μαζί του είναι ακόμα οι Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη, 14 υπέροχες ηθοποιούς και χορεύτριες και 12μελή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη.

Λίγα λόγια για το Nine
Βασισμένο στην αυτοβιογραφική ταινία του Φεντερίκο Φελλίνι 8 1/2, το Nine αφηγείται την κρίση και το αδιέξοδο στην προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του Γκουίντο Κοντίνι, ενός σκηνοθέτη του κινηματογράφου που νιώθει την έμπνευσή του να στερεύει. Την ίδια στιγμή το ιδιότυπο πλέγμα σχέσεων από τις γυναίκες του περιβάλλοντος του, λειτουργεί ως πρόσθετη δυσκολία και θα τον μπλέξει ακόμα περισσότερο.

Το Nine που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1982 στη Νέα Υόρκη γνώρισε εξαιρετική επιτυχία σε όλα τα επόμενα ανεβάσματά του και έχει τιμηθεί με πέντε βραβεία Tony ανάμεσά τους και για καλύτερο μιούζικαλ.

Read More

And More