Έλενα Πολυχρονοπούλου για τη σχέση με τον σύντροφό της: «Μένουμε μαζί στο σπίτι των γονιών μου»

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, δικαιώθηκε από τη Δικαιοσύνη και πλέον συνεχίζει τη ζωή της με αισιοδοξία, αλλά και… έρωτα.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου αρχικά μας σύστησε τον νέο της σύντροφο, Γιώργο, μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και για τη σχέση τους. (Δες εδώ φωτογραφίες)

«Να σας συστήσω τον Γιώργο, είναι ο σύντροφός μου εδώ και τέσσερις μήνες. Μένουμε μαζί στο σπίτι των γονιών μου, αλλά είναι προσωρινό μέχρι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Κάθε αρχή και δύσκολη. Οι οικογένειες δεν έχουν γνωριστεί ακόμα, αλλά είναι νωρίς», είπε αρχικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

«Από την πρώτη ημέρα που ήρθα να μείνω με την Έλενα, οι γονείς της με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα, με αγκάλιασαν κατευθείαν», πρόσθεσε ο σύντροφος της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

«Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι να κάνω το επόμενο βήμα. Άργησα πολύ να εμπιστευτώ και έπρεπε να το τεστάρω για να βασιστώ ξανά σε έναν άνθρωπο. Γνωριστήκαμε μέσο ενός κοινού μας φίλου. Έχουμε 6 χρόνια διαφορά, αλλά σκεφτόμαστε σοβαρά τη σχέση μας», κατέληξε η Έλενα Πολυχρονοπούλου ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους σύντομα. 

Read More

And More