Έλενα Πολυχρονοπούλου: Καινούργια αρχή στη ζωή της! Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος – Αποκλειστικό TLIFE

Νέα αρχή στην προσωπική της ζωή κάνει η Έλενα Πολυχρονοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Power of Love μετά τις δυσκολίες και την υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της που την οδήγησε στη φυλακή, χαμογελά ξανά!

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου η Έλενα Πολυχρονοπούλου δημοσίευσε στο instagram τρυφερή φωτογραφία να φιλά τον αγαπημένο της, Γιώργο, κρατώντας μυστική την ταυτότητα του νέου της συντρόφου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenina Polichronopoulou (@leninapol_official)

Έλενα Πολυχρονοπούλου – Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος 

Πρόκειται για νεαρό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών και είναι ζευγάρι με την Έλενα Πολυχρονοπούλου τους τελευταίους τρεις περίπου μήνες.

Η γνωριμία του μάλιστα είχε γίνει στο παρελθόν, ενώ οι δυο τους ήρθαν κοντά το φετινό καλοκαίρι, όπου και ξεκίνησαν να βγαίνουν σε φιλικό επίπεδο. Γρήγορα οι δυο τους συνειδητοποίησαν πως υπάρχει αρκετή χημεία και επικοινωνία ανάμεσά τους, στοιχεία που τους ώθησαν να πάνε αυτή τη γνωριμία παρακάτω ξεκινώντας μια νέα σχέση.

Δες τη φωτογραφία που εξασφάλισε το TLIFE:

Ο Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της Γιώργος είναι ζευγάρι τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, περνούν αρκετό χρόνο της ημέρας μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Η πρώην παίκτρια του Powe of love δύο χρόνια μετά την περιπέτεια βγαίνοντας αθώα από τη φυλακή, χαμογελά ξανά στο πλευρό του Γιώργου της, δίπλα στον οποίο κάνει σχέδια το κοινό τους μέλλον.

 

 

Read More

And More