Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η νέα ζωή μετά την περιπέτεια στη φυλακή – Από τη σύλληψη στην… ελευθερία

Τέλος και επίσημα στη δύσκολη περιπέτεια που της άλλαξε μια για πάντα μπήκε χθες 17/1 για την Έλενα Πολυχρονοπούλου, την πρώην παίκτρια του Power of Love, η οποία είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Διάβασε εδώ την ανακοίνωση του συνηγόρου υπεράσπισής της, Αλέξη Κούγια

Το χρονικό της σύλληψης

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, όταν η είδηση το μοντέλο και ηθοποιός Έλενα Πολυχρονοπούλου συνελήφθη με τον σύντροφό της -και παρολίγον σύζυγό της- Δημήτρη Ρεγγινίδη συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη για κατοχή σχεδόν οκτώ κιλών κοκαΐνης.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ήταν κρυμμένη μέσα σε βαλίτσα, με τον σύντροφο της Έλενας Πολυχρονοπούλου –σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες- να φέρει σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς.

Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα. Το τότε ζευγάρι είχε οδηγηθεί στον Ανακριτή και είχε προφυλακιστεί. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε πάρει πάνω του όλη την ευθύνη, ισχυριζόμενος πως η αγαπημένη του δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά.

Οκτώ μήνες μετά ήρθε η αποφυλάκιση για την Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Η οικογένεια «βράχος» στο πλευρό της

Όλο αυτό το διάστημα, από την στιγμή της σύλληψης, την παραμονή στη φυλακή, αλλά και την επιστροφή της στο σπίτι, η οικογένειά της, δεν έπαψε να στηρίζει την Έλενα, πιστεύοντας από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε καμία εμπλοκή για με τις κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθη ο σύντροφός της. Η μητέρα της είχε μιλήσει στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου. «Όταν μου είπαν πως είναι στη ΓΑΔΑ κατέρρευσα. Ένιωθα πως αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε για την κόρη μου. Είναι δοτικός άνθρωπος και ο σύντροφός της είχε πιαστεί από πάνω της» είχε πει.

Μάλιστα, την ημέρα της αποφυλάκισής της βρισκόταν εκεί για να την αγκαλιάσει και να της πει δυο λόγια αγάπης…

«Ξαναγεννιέται το παιδί μας, ξαναγεννιόμαστε κι εμείς. Είναι το πρώτο βήμα γιατί έχουμε κι ένα δικαστήριο μπροστά, αλλά είναι ένα βήμα προς τη δικαίωση. Όλη τη βδομάδα περιμένω αυτό, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Θέλω να τη σφίξω στην αγκαλιά μου, έξω πια από τις φυλακές. Είμαι μουδιασμένη», δήλωνε στην κάμερα της εκπομπής T-Live η μητέρα της, λίγες ώρες πριν βγει από τη φυλακή.

Έλενα Πολυχρονοπούλου – Γονυπετής στην Τήνο

Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή της, όπως αποκάλυψε η εκπομπή  «Το Πρωινό» η Έλενα Πολυχρονοπούλου ταξίδεψε μέχρι την Τήνο για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει όσο βρισκόταν υπό κράτηση. Όπως θα δεις παρακάτω, η πρώην παίκτρια του Power of Love επισκέφτηκε τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου γονυπετής.

 

Έλενα Πολυχρονοπούλου – Η νέα καθημερινότητα, χαμογελά και πάλι

Όλο αυτό το διάστημα που η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρίσκεται εκτός φυλακής, χαίρεται τη νέα καθημερινότητά της. Διασκεδάζει με τους φίλους της, αναρτά στιγμιότυπα στα social media και απολαμβάνει την κάθε στιγμή, σαν να έχει γεννηθεί από την αρχή.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή, βρίσκω τα πατήματά του μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά και εξελισσόμαστε όσο μπορούμε» είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις της στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό και είχε προσθέσει: «Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας.

«Ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ελληνική δικαιοσύνη. Ήμουν αθώα εξαρχής και πίστευα ότι θα αποδοθεί η αθωότητά μου. Αυτό και έγινε», ήταν οι πρώτες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο Star μετά την αθώωσή της για την υπόθεση κοκαΐνης.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την καθημερινότητά της:

Ποια είναι η Έλενα Πολυχρονοπούλου

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Σήμερα είναι 30 ετών. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας, σε Δραματική Σχολή, ενώ έχει τελειώσει και το ΙΕΚ δημοσιογραφίας, μιας και ο χώρος των Μέσων είναι κάτι που πάντα την ενδιέφερε. Στο παρελθόν έπαιζε ποδόσφαιρο στη Γ’ εθνική γυναικών.

Η νεαρή κοπέλα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στη στήλη Διλήμματα, ενώ το 2018 είχε συμμετάσχει στο Power of Love. Μετά το τέλος του ριάλιτι, βρέθηκε στα Κουφονήσια όπου και εργάστηκε ως σερβιτόρα. Πριν από τη σύλληψή της, παρουσίαζε εκπομπή σε κανάλι μικρότερης εμβέλειας εκπομπή γνωριμιών.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE, NDP, Instagram

Read More

And More