Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα 4 μήνες μετά την αποφυλάκισή της – Φωτογραφίες

Νέα ζωή για την Έλενα Πολυχρονοπούλου η οποία τον περασμένο Μάϊο είδε και πάλι το φως του ήλιου, μετά την αποφυλάκισή της από το κελί της στον Κορυδαλλό.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι είχε συλληφθεί μαζί με τον σύντροφό της, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης. Από την πρώτη στιγμή η Έλενα Πολυχρονοπούλου αρνήθηκε κάθε κατηγορία, ενώ μετά τις δικαστικές εξελίξεις, έφτασε η μέρα της αποφυλάκισής της.

Έλενα Πολυχρονοπούλου – Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα

Το φετινό καλοκαίρι αποτέλεσε και μια νέα αρχή για τη ζωή της. Η πρώην παίκτρια του Power of Love αμέσως μετά την αποφυλάκισή της, πήρε τον χρόνο της, ενώ αποφάσισε να εγκαταλείψει για λίγο την Αθήνα, ταξιδεύοντας στη Σέριφο.

«Φυλακή, αυτή η λέξη τα λέει όλα. Είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να φύγω τρέχοντας να πάω στους γονείς, στους φίλους μου, σε όσους με στήριξαν και τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης εν καιρώ. Θέλω να πάω λίγο να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω. Θα τα συζητήσουμε όλα», ήταν τα πρώτα της λόγια την ημέρα της αποφυλάκισής της.

Όλο αυτό το διάστημα η Έλενα Πολυχρονοπούλου μοιράστηκε νέες της φωτογραφίες στα social media από τις ήρεμες διακοπές της στο νησί μαζί με την παρέα της.

Έλενα Πολυχρονοπούλου – Η σπάνια βραδινή έξοδος

Τον περασμένο Ιούνιο, μερικές εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή της, η Έλενα Πολυχροπούλου είχε βρεθεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Πρόκειται για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είχε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, λίγες μόλις μέρες μετά την αποφυλάκιση και την επιστροφή στο σπίτι με την οικογένειά της.

Έλενα Πολυχροπούλου – «Βράχος» η οικογένειά της

Όλο αυτό το διάστημα, από την στιγμή της σύλληψης, την παραμονή στη φυλακή, αλλά και την επιστροφή της στο σπίτι, η οικογένειά της, δεν έπαψε να στηρίζει την Έλενα, πιστεύοντας από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε καμία εμπλοκή για με τις κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθη ο σύντροφός της.

 

«Ξαναγεννιέται το παιδί μας, ξαναγεννιόμαστε κι εμείς. Είναι το πρώτο βήμα γιατί έχουμε κι ένα δικαστήριο μπροστά, αλλά είναι ένα βήμα προς τη δικαίωση. Όλη τη βδομάδα περιμένω αυτό, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Θέλω να τη σφίξω στην αγκαλιά μου, έξω πια από τις φυλακές. Είμαι μουδιασμένη», δήλωνε στην κάμερα της εκπομπής T-Live η μητέρα της, λίγες ώρες πριν βγει από τη φυλακή.

Έλενα Πολυχρονοπούλου – Χαμογελά ξανά

Κρατώντας μακριά από τα social media την προσωπική της ζωή, η πρώην παίκτρια του Power of Love ξεκινά τη νέα σεζόν χαμογελώντας ξανά, έχοντας ως στήριγμα την οικογένειά της!

Φωτογραφίες: NDP, TLIFE, INSTAGRAM

 

 

Read More

And More