Έλενα Ράπτη: Στην avant premiere της νέας του ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την εντυπωσιακή προσέλευση στην avant premiere στην Αθήνα, η ταινία “Ένας άλλος κόσμος” ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τους συνεργάτες του υποδέχτηκαν το κοινό που βρέθηκε σε κεντρικό κινηματογράφο της συμπρωτεύουσας. Ανάμεσά τους ήταν και εκπρόσωποι της πολιτιστικής και πολιτικής ζωής της πόλης.

Εκτός από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη -που υπογράφει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία- και τον εκλιπόντα Μηνά Χατζησάββα, πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα (για την ταινία “Whiplash”), J.K. Simons, η Andrea Osvart, η Μαρία Καβογιάννη, η Νίκη Βακάλη και ο Tawfeek Barhom.


Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από το φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.


Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Έλενας Ράπτη. Η όμορφη βουλευτής στηρίζει πάντα τις καλλιτεχνικές προσπάθειες της πόλης της. Λίγο πριν την προβολή της ταινίας πόζαρε χαμογελαστή με τον γνωστό σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Read More

And More