Έλενα Ράπτη: Συνεχίζει τη καμπάνια για την πρόληψη παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης!

Συνεχίζει δυναμικά την ενημερωτική καμπάνια για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης η Έλενα Ράπτη. Η γνωστή πολιτικός βρέθηκε αυτήν τη φορά στο Κατράκειο και τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με την Μελίνα Ασλανίδου και μοίρασε ενημερωτικό υλικό στους γονείς.
Πρόκειται για τη νέα μεγάλη πρωτοβουλία της που έχει ξεκινήσει από την αρχή του χρόνου. Ο λόγος για το ενημερωτικό video “Το Μυστικό της Νίκης” που θα πρέπει να δουν όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους!
Η καμπάνια “ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία στην Ελλάδα συντονίζεται από την Έλενα Ράπτη, παρουσιάζει την ξεχωριστή ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation video), που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να φτάσει σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.

Το βίντεο είναι μια παραγωγή της DVS Design. Την επιμέλειά του ανέλαβε ο σύντροφος της Έλενας, Λούκας Γιώρκας, με την ευγενική υποστήριξη της Media Strom για το κόστος παραγωγής και του Ιδρύματος Λάτση για το κόστος αναπαραγωγής των αντιτύπων.
Δες το video:

Read More

And More