Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση 10 μέρες πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Γονείς θα γίνουν η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της, Dj Stephan όπως ανακοίνωσαν με ανάρτηση του απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στα social media.

Η γνωστή pop τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού της αποκάλυψε πως θα γίνει μητέρα, μετά από 10 δύσκολους μήνες που βίωσε, καθώς «έχασε» ένα ακόμη μωρό, μια είδηση την οποία δεν είχε μοιραστεί μέχρι τώρα δημοσίως. 

«Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε.

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας»,  έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Τσαγκρινού στο instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A T S A G R I N O U (@elenatsagkrinou_official)

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν την είδηση της εγκυμοσύνης

Δέκα μέρες πριν την ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της είχαν κάνει κοινή βραδινή εμφάνιση ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι είχε βρεθεί στο Περιστέρι και σε μεγάλο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια γνωστού μαγαζιού με προϊόντα και υπηρεσίας ομορφιάς.

Η Έλενα Τσαγκρινού είχε επιλέξει για την έξοδό της φόρεμα με ένα μεγάλο σκίσιμο στο κέντρο και ροζ σακάκι με sneakers. Στο πλευρό της και ο σύντροφός της, με τους προσκεκλημένους της βραδιάς να μην γνωρίζουν για το μωράκι που περιμένει το ζευγάρι, μέχρι την χθεσινή ευχάριστη ανακοίνωση.

Η πρόταση γάμου

Τον περασμένο Ιούλιο η Έλενα Τσαγκρινού δέχτηκε πρόταση γάμου και μάλιστα μέσα σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ, όταν ο DJ Stephan γονάτισε και της ζήτησε να παντρευτούν. 

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου. Πες το δυνατά να το ακούσουν!» είπε ο DJ Stephan, με την Έλενα Τσαγκρινού να σκύβει για να τον αγκαλιάσει δίνοντάς του ένα φιλί. «Εννοείται θέλω να γίνω η γυναίκα σου», απάντησε η τραγουδίστρια.

«Δεν έχω ξεκινήσει να ψάχνω ακόμα για νυφικό. Το δαχτυλίδι δεν το φοράω γιατί έχει σταλεί για επισκευή. Δε ξέρω ποιος με μάτιασε και μου έφυγε ένα στρας. Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα κλαμπ με πάνω από 2000 άτομα, πολύ προσωπική στιγμή αλλά την κάναμε σαν να είμαστε μια παρέα», είχε απαντήσει σε πρόσφατε δηλώσεις της η Έλενα Τσαγκρινού.

Το ζευγάρι μετρά πλέον αντίστροφα για τη γέννηση του μωρού του!

Read More

And More