Έλενα Τσαγκρινού: Με ποιον είναι ερωτευμένη η παρουσιάστρια του backstage στο Voice;

Μαζί στη δουλειά, μαζί και στη ζωή φαίνεται πως είναι η Έλενα Τσαγκρινού και ο Βασίλης Κουμεντάκος των Otherview. Η γνωστή τραγουδίστρια του συγκροτήματος που φέτος εμφανίζεται στα backstage του The Voice στον ΣΚΑΪ και το μέλος και dj των Otherview, ζουν εδώ και λίγο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Όπως αναφέρει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, οι δυο καλλιτέχνες μαζί με το τρίτο μέλος του συγκροτήματος, τον Δημήτρη Ισάρη είναι συνεχώς μαζί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Συναυλίες, κοινές εμφανίσεις, αλλά και τα live στο Box με τις Melisses και την Josephine, έχουν κάνει το συγκρότημα να δέσει για τα καλά και να γίνουν καλοί φίλοι. Στην περίπτωση όμως της Έλενας Τσαγκρινού και του Βασίλη Κουμεντάκου, η φιλία μετατράπηκε σε… ρομαντική σχέση.

Οι δυο τους πάντως προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ, να μην δίνουν στόχο με τα προσωπικά τους και φυσικά να κρατήσουν όλα τα τρυφερά συναισθήματα που νιώθουν μακριά από τη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι στα καλύτερά τους και αυτό… φαίνεται!


Read More

And More